Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Ivo Amulić o prinovi: 'Nastojimo biti štedljivi, nabavljamo od prijatelja'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

U slatkom iščekivanju

Izvor: Instagram

Domaći pjevač Ivo Amulić, član klape Rišpet, nalazi se u slatkom iščekivanju. Naime,u sprnju bi na svijet trebala stići djevojčica, koju ovaj 57-godišnjak željno čeka sa suprugom Sandrom Kekez, s kojom je u braku od 2013. godine. Djevojčica im je prvo zajedničko dijete, a o detaljima je pjevač progovorio za RTL Exkluziv.

'Kad sam bio mlađi onda sam gledao kako kupiti nove krpice za djecu, a sad gledamo nabaviti od prijatelja kojima više ne treba. Jednostavno nastojimo biti malo štedljivi ', iskreno je rekao pjevač za navedeni medij.

Uvijek sam im svojim primjerom pokazivao

  Kćeri, koja na svijet stiže za manje od dva mjeseca, kaže, ne planira popuštati. 'Uvijek sam im svojim primjerom pokazivao, tako ću i sada', rekao je pjevač kojem, unatoč tome što je godinama u braku, obožavateljice šalju ljubavna pisma. 

Izvor: instagrm

Podsjetimo, Ivo iz prvog braka ima već dvoje djece, kćer Hanu i sina Mihovila. Hana mu je prije dvije godine podarila unučicu Enu. Osim lijepih vijesti na obiteljskom planu, pjevač se veseli i poslovnim uspjesima. Klapa Rišpet ove će godine proslaviti 10 godina postojanja, a pjevač je najavio da spremaju novi album. 'Moramo snimiti još tri pjesme te ćemo desetu godinu obilježiti s trećim albumom. Ovo je stvarno kruna moje 35-godišnje karijere', rekao

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader