KOJA JELA SU ZASLUŽNA ZA VITKU FIGURU NINE BADRIĆ? Pjevačica bira hranu koja je zdrava, a opet nevjerojatno ukusna

Nina često na svom Instagramu dijeli hranu i namirnice koje obožava.

Instagram

Nina Badriću posljednje vrijeme oduševljava svojim izgledom gdje god da se pojavi. Prije nekoliko dana zabavljala je uzvanike na promociji knjige 'Sudnji dani' Petera Čeferina, oca predsjednika UEFA-e Aleksandera Čeferina.

Pjevačica je zablistala u ružičastoj haljini na preklop. Na nogama je imala zlatne sandale na visoku petu, a od nakita je imala tek decentnu narukvicu. Kosu je raspustila u opuštene valove, dok je lice ukrasila jednostavnim, prozračnim make up-om. Nina već neko vrijeme nosi popularnu lob frizuru koju obožavaju brojne trendseterice, a nedavno ju je 'isfurala' i Ella Dvornik.

Robert Gašpert 

Nina duguje svoj mladolik izgled i vitkiju figuru velikoj promjeni na koju je inspirirao Novak Đoković. Naime, ona je prije više od dvije godine izbacila iz prehrane namirnice životinjskog porijekla i ističe da se nikada nije bolje osjećala.

Instagram 

Nina često na svom Instagramu dijeli hranu i namirnice koje obožava. Sada je na Instagram storiju podijelila neka od jela u kojima je uživala ovih dana, a među njima su bili i riba, povrće i smokve.

Instagram 

Inače, jedno od Nininih omiljenih jela kojima se uvijek rado vraća su mahune. Nerijetko ih jede kao salatu u kombinaciji s krumpirom, a kao glavno jelo uz njih, najviše voli jesti ribu.