Nina Badrić ovog će srpnja proslaviti jubilarni 50. rođendan, a s godinama sve bolje izgleda i često dobiva koplimente fanova da stari poput vina.

Pjevačica je nedavno objavila na Instagramu fotografiju na kojoj je pozirala na autobusnoj stanici u bijelim hlačama i crnom, prozirnom ogrtaču te oduševila pratitelje. 'Ti si tako divna', 'Prelijepa i zgodna Nina', 'Carice, ti si sve mlađa', poručili su joj.

Nina duguje svoj mladolik izgled i vitku figuru velikoj promjeni na koju je inspirirao Novak Đoković. Naime, ona je prije više od dvije godine izbacila iz prehrane namirnice životinjskog porijekla, a ponekad pojede malo ribe.

'Od kada se ovako hranim, moje tijelo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milijun puta više u odnosu na sve prijašnje godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe. Pratila sam dugo način ishrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i zaista sve ima smisla. Moja snaga se ustostručila. I duh i tijelo. Osjećam se odlično, poletno, bistro, snažno i svakome preporučujem da zdravom ishranom diže svoj imunitet, a samim time kilogrami se tope. Ova promjena je način života, a ne jednokratna dijeta, a benefiti ovakve ishrane su zaista nesagledivi za naše zdravlje i život', poručila je Nina uz jednu objavu na Instagramu.

Pjevačica je svojedobno objasnila i kako je na nju djelovala nekadašnja prehrana.

'Prije kad bih znala pojesti komad mesa, onda bih dva sata odspavala poslije toga, a sada sam čila, mila, vesela. Čak mi je i maserka rekla da mi je bolji tonus kože', rekla je u showu Dalibora Petka.

Inače, Novak Đoković prakticira autofagiju.

'Dotaknuo bih se teme autofagije. Koliko je bitna ta metoda da se 16 sati ne jede, osam sati se jede, to i ja primjenjujem i osjetio sam u posljednjih godinu dana dosta poboljšanja, koliko to već primjenjujem', ispričao je sportaš svojedobno u razgovoru s profesorom dr. Draganom Ivanovim.

'Imam veću energiju tijekom dana. Imam manje tih padova', dodao je Novak.

Više fotografija Nine Badrić pogledajte u galeriji. 

Instagram Nina Badrić često dijeli svoje fotografije s odmora na koje odlazi