VRATILA ISTOM MJEROM: Veliki zavodnik bivšu ženu natjerao je na pobačaj, a nova ljubav sad mu se osvetila za nevjeru

Glumčeva supruga na glasu je kao poprilično ljubomorna žena, kojoj jako smetaju muževe kolegice sa seta.

Instagram

Halit Ergenç (53) jedan je od najpoznatijih turskih glumaca, a tijekom karijere stekao je reputaciju velikog zavodnika i ženskaroša. Trenutno je u braku s drugom ženom, a način na koji ju je zaveo šokirao je mnoge, prenosi Stil.

RTL Press 

Naime, Halit je u prvom braku s 13 godina mlađom suprugom Gizem Soysaldi čekao prvo dijete, a onda se zaljubio u kolegicu Bergüzar Korel s kojom je radio. Korel je u to vrijeme imala samo 23 godine te je zbog 12 godina starijeg glumca odlučila ostaviti dečka.

S druge strane, Halit je ostavio trudnu suprugu, koja se zbog svega odlučila na pobačaj. Glumac je u ovoj odluci nije spriječio, već joj je umjesto toga isplatio poprilično veliku novčanu svotu. S Bergüzar je tada počeo živjeti bajku.

Instagram 

Ipak, o problemima u braku počelo se šuškati tijekom snimanja hit serije 'Sulejman Veličanstveni', kada se govorilo o Halitovoj  navodnoj aferi s glumicom koja je utjelovila Hurem, Meryem Uzerli. Zbog svega, Korel je počela dolaziti na Halitova snimanja kako bi ga kontolirala, a zatim su morali krenuti s bračnim savjetovanjima.

Profimedia 

Činilo se kao da je par savladao sve prepreke, budući da su od 2010. pa do danas dobili troje djece, a o razvodu se više ne govori. Ipak, turski mediji sada su počeli šuškati o Korelinoj tajnoj simpatiji, kao i da je vro bliska s kolegom sa snimanja nove serije.

Više fotografija supružnika, pogledajte u galeriji: