Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

JE LI ZASLUŽIO OVO? Sulejman je u posljednja 24 sata glavna tema medija

Autor N.G.
Autor N.G.

Mišljenja su podvojena

Izvor: Instagram

Iako im je u ožujku prošle godine stiglo drugo dijete, sinčić Han, 'šuškanja' o krahu braka jednog od najpopularnijih turskih parova, 50-godišnjeg Halita Ergença i njegove 12 godina mlađe supruge Berguzar Korel, nisu prestjala sve donedavno. Nagađanja o bračnim trzavicama 'Sulejman' i 'Šeherezada' nikada nisu potvrdili, no posljednjim objavama na Instagramu, glumica je sada dokazala kako njihova ljubav - još uvijek cvjeta. Štoviše, Halit je zbog posljednje objave proglašem ‘najsavršenijim suprugom na svijetu’.

Povezane vijesti

Taj epitet i titulu dobio je nakon što je Berguzar podijelila fotografije s porođaja na kojem je glumac bio prisutan. Na objavljenim fotografijama Halit grli Berguzar prije odlaska na porođaj, a nakon toga vidljivi su kadrovi glumca koji je svoju voljenu suprugu cijelo vrijeme držao za ruku i nježno mazio po glavi. ‘Znam da nije jedini muškarac koji je bio na porođaju, ali iz ovih fotografija je jasno vidljivo da je itekako sudjelovao i pomagao joj koliko je mogao’, ‘Svi su zaslužili ovakvu osobu kraje sebe, svaka čast Halite’, samo su neki od komentara dok se drugi pitaju je li zaista zaslužio taj epitet 'najsavršenijeg supruga'. 'Uvau, zamisli, bio na porođaju pa proglašen savršenim. Ohladite, ljudi', napisala je jedna pratiteljica slavnog glumca.

 Tom serijom fotografija, glumica je jučer čestitala rođendan starijem sinu Aliju.'Dragi sine, moje sunce.. Ovo dijeim uz tvoje dopuštenje. Danas imaš 11 godina. Dolaskom na svijet, natjerao si me da okusim sve čari majčinstva koje je najveći razlog mog postojanja u ovom životu. Promijenio si moj život neopisivom srećom. S tobom rastem i transformiram se. Svaki dan s tobom naučim nešto novo. Hvala ti za to', napisala je ispod fotografija. 

Izbor Urednika

Royals