Godinu dana nakon posljednjeg singla 'Minut u tišini, pod izdavačkom palicom RTL Musica, glazbenica Neda Parmać vratila se s još jednom autorskom pjesmom naziva 'Daj mi', ovoga puta u sasvim drugačijem izdanju. Tematika je ljubavna, ali nije sretna ljubav u pitanju. Pjesma je za sve koji se ne zadovoljavaju prosjekom, i u životu i u vezama.'Više ništa ne postoji, s tobom samo kratim dan. Meki dodiri su tvoji, a ja te ni ne osjećam', početni su stihovi pjesme koja se već našla na playlisti brojnih ljubitelja glazbe. 

'Pjesma je nastala u autu. Ne mogu se točno sjetiti što me inspiriralo da baš s tom rečenicom započnem, ali znam da čim sam je izgovorila, već sam vidjela gdje sve to vodi'. 'Daj mi' je pjesma za sve koji se ne zadovoljavaju prosjekom, kako u životu, tako i u vezama. Naravno da sam i ja u životu imala faze kada sam bila nečime nezadovoljna. Moram priznati da sam bila puno skromnija nego danas. Puno teže sam prihvaćala istinu, priznavala si da je nešto loše i spremno za 'gašenje'', iskreno nam govori ova 35-godišnja Pločanka koja je za spot snimila i pjesmu, a za Story.hr je otkrila kako je proteklo snimanje. 

Planiram i maštam o boljim vremenima

 'Ma genijalno! U zadnje vrijeme su mi snimanja kao izlasci. Budući da surađujem s istom ekipom godinama, to su danas sve moji prijatelji, tako da nam je uvijek zabavno. Evo baš smo prije par dana sa istom ekipom snimili i novi video za Gelato Sisters i priznajem da mi je to bio najbolji provod u zadnjih par godina! Gelato sisters snima album, video za nadolazeći singl, dosta sam zaposlena oko promocije pjesme, veselim se ponovnom okupljanju 'Mikrofončića' - zbora koji vodim u našoj školi pjevanja Mikrofon.hr, imam par svojih učenica pjevanja, ali najviše mi nedostaju koncerti', govori. Iako je izazovno razdoblje iza nas, a čini se i ispred, Neda kaže da se dobro nosi sa svime što ju je, kao i ostatak svijeta, snašlo. 'Sve dok smo svi zdravi, ja sam sretna. Nekako ćemo se snaći za sve ostalo. Adriana je krenula u školu, redovno pohađa nastavu s obzirom na to da je u prvom razredu, a ja planiram i maštam o boljim vremenima', govori. 

Moramo naučiti biti još skromniji

 No, je li teže biti majka u ovakvim vremenima? Iako su djeci mogućnosti ograničene i treba ih na neki način zabaviti, animirati, Neda kaže da kod nje nije taj slučaj.  'Ma, meni ne. Adriana i ja se jednako zabavljamo kao prije. Često smo vani, doma pjevamo, plešemo, igramo se. Ništa novo i drugačije', govori napominjući kako ju je ipak protekla godine nečemu naučila. 'Moramo naučiti biti još skromniji, iako vjerujem da smo do sada ionako bili preskromni. Prije svega, želim da se svi vratimo na posao. Voljela bi da nas se nakon svega ne podcjenjuje, ne samo u gazbenoj industriji nego općenito', zaključila je.