Svaka emisija showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato, prepričava se još danima. Tako je i s posljednjom epizodom u kojoj je pobjedu odnjela bivša Feminnenka, 34-godišnja pjevačica Neda Parmać, koja je utjelovala glazbenicu Fleur East, a žiri i gledatelje njezin je nastup - oduševio. Je li se nadala pobjedi, koliko joj je teška bila ova transformacija, tko je bio njezin favorit, ali i koga bi voljela utjeloviti, simpatična je Neda otkrila u razgovoru za Story.hr. 

Jeste li očekivali pobjedu?

Ako kažem da sam očekivala zvučat će loše ali da, nadala sam se. Točka je bila jako zahtjevna, psihički i fizički.

Što Vam je prvo prošlo kroz glavu kada je gljiva odabrala baš Fleur?

Prva misao... Goli trbuh... O neee! Ali ok je ispalo pa se nećemo sada zamarati s tim.

Koliko Vam je teška bila transformacija?

Dosta teška iskreno. Teško mi je plesati tako ukočeno, ima dosta koreografije i pokreta koji su mi neprirodni. Ali - nevjerojatan gušt!

Što Vam je bilo najteže iskopirati, a što Vam se najviše svidjelo u vezi njenog, ali i Vašeg nastupa?

Volim tu pjesmu i video tako da sam bila presretna što napokon imam i takav nastup. Napokon sam mogla pustiti glas i plesati.

Koja je jučerašnja izvedba Vama bila najdraža?

Od kolega? Svi su bili odlični ali Lu je briljirala. Iskreno, da je ona pobijedila uopće se ne bih bunila.

Koga biste voljeli utjeloviti? Postoji li netko koga nikako ne biste?

Voljela bi dobiti Celine Dion, Alanis Morrisettee, Aretha mi je upravo oteta... Bilo je par transformacija koje sam dobila, a nisam ni znala da ne želim (smijeh), ali sve u svemu, super. Ono što mi je najviše žao je da nisam još propjevala osim naravno Tereze.

Jeste li se tijekom emisije susreli s kritikama? Kako se s njima nosite?

Stalno, da. Mislim da me ne diraju, a zapravo ipak osjetim. Ljudi znaju biti zločesti, ne shvaćam to, ali upravo zato što ne mogu shvatiti nastojim se ne nervirati.

Koja Vam je transformacija najdraža do sada?

Ova i Tereza. Tereza je bila prva transformacija, uopće nisam znala da ju imam tako da je nastup i mene iznenadio. Fleur je pak fizički i vokalno zahtjevna, ali obožavam tu stvar tako da sam doista dala sve od sebe da točku dovedem do savršenstva.