Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danijela Dvornik promijenila imidž

Novi 'look' pokazala na društvenim mrežama

 Izvor: Instagram

Domaća blogerica Danijela Dvornik, majka popularne influencerice, 29-godišnje Elle, slažu se mnogi, i u svojoj 54. godini izgleda - odlično. Jedan od njezinih 'zaštitnih znakova' je i plava kosa, kojoj povremeno tek promijeni nijansu. Međutim, Danijela se sada odlučila na veću promjenu, čime se pohvalila na društvenim mrežama.

 Izvor: Instagram screenshot

Naime, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je pokazala - novu frizuru. Plavu boju svoje kose ovog je puta zamijenila trendi sivom nijansom. 'Siva je nova plava. Došlo je vrijeme da uredim kosu', napisala je Danijela na fotografiji na kojoj pozira s novom frizurom, a sudeći prema smiješku na njezinom licu, može se zaključiti da je promjenom itekako zadovoljna. 

Inače, Danijela je nedavno otkrila kako se dopisuje s mlađim muškarcem, a ubrzo nakon toga priznala je i kako joj je inbox pun muških poruka. 'Jutarnja spiza i kava. Nakon što su svi portali prenijeli vijest o mom dopisivanju s frajerom i betonskom zidu koji nas je razdvojio, pun mi je inbox muških poruka. A nigdje nije pisalo da ih tražim, niti da mi je do dopisivanja', rekla je tada Danijela.

Magazin

Royals