Još prije godinu dana, svijet je jedva čekao vidjeti jedno od najiščekivanijih vjenčanja posljednjih godina - ono pjevačice Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza. 'Na put' im je tada stala pandemija, a krajem prošle godine J.Lo je šokirala javnost - priznala je kako se ona i zaručnik premišljaju oko toga žele li uopće stati pred oltar. Mnogi su tada počeli 'šuškati' o problemima u vezi ovog popularnog para, a nagađanja je ovih dana latino diva samo pojačala. Naime, iako tvrdi kako je sada sve u redu, priznala je kako su ona i Alex za vrijeme lockdowna - potražili pomoć stručnjaka.

Nakon otkazivanja vjenčanja, J.Lo priznala: 'Odradili smo terapiju'
Profimedia 

Naime, baš kao i mnogi parove diljem svijeta, poteškoće izazvane stresom, neizvjesnošću te pogotovo karantenom nisu zaobišle niti ovu 51-godišnjakinju i njezinog šest godina mlađeg zaručnika. Upravo o 'ljubavi u vrijeme' pandemije Jennifer je govorila u intervjuu za magazin Allure, čiji naslovnicu krasi upravo njezin lik.

Osvrnula se na činjenicu kako je zbog zloglasnog koronavirusa odgađano i njezino drugo čekano vjenčanje. 'Potrošili smo mjesece na organizaciju, to je trebala biti velika stvar, ali možda jednostavno nije bio pravi tajming. U međuvremenu smo odradili i terapiju, mislim da je to puno pomoglo našoj vezi. Treba ulagati u sebe i uvijek raditi na sebi', priznala je Jennifer.

Nakon otkazivanja vjenčanja, J.Lo priznala: 'Odradili smo terapiju'
Profimedia 

'Na početku pandemije svi smo se suočili s tjeskobom, kao da smo se odjednom našli u zoni sumraka. Ali drago mi je što sam napokon mogla provesti puno više vremena sa zaručnikom i djecom. Zajedno smo igrali bejzbol, slikali, posvetili smo se malim stvarima koje inače nismo stizali raditi', dodala je.

Nakon otkazivanja vjenčanja, J.Lo priznala: 'Odradili smo terapiju'
Profimedia 

Međutim, iako se prema njezinim riječima čini kako ponovo u njihovom odnosu 'cvjetaju' ruže, brojni obožavatelji nisu uvjereni u to. Naime, mnogi se pitaju zašto su potražili pomoć stručnjaka, a njezino priznanje povezali su s prošlogodišnjim, kada je priznala da se vjenčanje možda nikada neće ni dogoditi.

'Da, razmišljali smo o tome. U našim godinama, oboje smo već bili u braku, pa smo se pitali: 'Trebamo li se uopće vjenčati? Što nam to znači?'', započela je Jennifer gostujući kod Andyja Cohena.

'Sve ovisi o osobnim stavovima, želite li to uopće napraviti? Definitivno nema žurbe. Bilo je jako tužno jer smo se trebali vjenčati u lipnju u Italiji, sve smo isplanirali. Tako smo u ožujku ili travnju gledali sve što se događa i pomislili: 'Ovo se možda neće dogoditi. Italija je trenutno najgore mjesto na svijetu, a mi se tamo trebamo vjenčati. Tada sam ja rekla: 'Ok, moramo sve otkazati', nastavila je J.Lo, koja je, dodaje, s dragim nakon toga vjenčanje planirala krajem ove godine. Međutim, okolnosti im to ni tada nisu dopustile.

Nakon otkazivanja vjenčanja, J.Lo priznala: 'Odradili smo terapiju'
Profimedia 

'Bilo je to razočaravajuće', iskreno je rekla te priznala kako im je otkazivanje vjenčanja dalo priliku da bolje razmisle o tome što oboje žele u budućnosti. 'I onda si misliš: 'Stvari će se dogoditi kada bude suđeno, ali misliš si i:'Želimo li mi to uopće? Bismo li trebali?' Okolnosti su nam dale priliku da zastanemo i razmislimo o tome', rekla je tada Jennifer.