Reality zvijezda, 36-godišnja Khloe Kardashian poželjela je napraviti prvu frizuru svojoj dvogodišnjoj kćerkici True što se nije svidjelo njenom bivšem dečku i ocu djevojčice, 29-godišnjem košarkašu Tristanu Thompsonu. Khloe je za US Weekly izjavila da je Tristan divan otac koji zbilja ima povjerenja u nju kao majku te da vjeruje da želi i radi najbolju za njihovu kćer, na čemu je i vrlo zahvalna.

'Tristan je sjajan i stvarno mi vjeruje kao majci, pa mi puno puta ne kaže 'ne'. Khloe je uvjerena da mame najbolje znaju što rade s djecom, a Tristan podržava način na koji ona odgaja njihovu True. Ipak, ovoga puta Tristan se nije složio s Khloinom idejom, naprotiv, sav se izbezumio kada mu je izjavila što namjerava učiniti. Odmah je pohitao nazvati njenog brata Roba Kardashiana, da ju odvrati od željenog nauma, a požalio se i Khloeinoj majci, Kris Jenner.

Osjećam se spremnom za još jedno dijete

 'Samo sam joj htjela ošišati dio dječje kosice. Mislim, ni pola centimetra', rekla je reality zvijezda tijekom nastupa u showu Kelly Clarkson. Khloe je odustala od šišanja, kako bi pokazala Tristanu da mu vjeruje jednako kao što i on u nju ima povjerenja. Potom je dodala je da u posljednje vrijeme njih dvoje imaju jako dobru komunikaciju, koju kako kaže, smatra najvažnijom stvari u odgoju njihove kćeri. Ranije ovog mjeseca, Khloe je Tristanu iznijela ideju o svojim planovima za njihovo drugo dijete, a košarkaš ju je u potpunosti podržao. Spremna je ponoviti trudnoću, a u planu joj je začeće pomoću zamrznutih jajnih stanica. 'Osjećam se spremnom za još jedno dijete. Ovaj postupak može potrajati, a do tada želim biti spremna', odlučna je Khloe.