'NJIH DVOJE, STVARNO?': Nedavni razvod skupo ga je koštao, a poznatog glumca sad povezuju s 21 godinu mlađom divom

Glumica je brzo reagirala na glasine o vezi.

Profimedia

Ovog tjedna društvene mreže preplavile su glasine o vezi Kevina Costnera i glumice Reese Witherspoon. Naime, voditelj podcasta 'Naughty Gosipp' Rob Shuter u srijedu je zapalio X, nekadašnji Twitter, anketom: 'Priča se da je Kevin Costner u vezi s Reese Witherspoon. Volite li ovaj novi par?'.

Većina obožavatelja tako je odmah priznala da ne podržava njihovu navodnu vezu, a kao glavni razlog ističe se prevelika razlika u godinama. Zbog svega, mnogi su odmah požurili napisati što misle: 'Njih dvoje, stvarno? Pa njemu je 68 godina', 'Nisam sigurna kako se osjećam u vezi ovoga', 'O Bože, nadam se da ovo nije istina', samo su neki od komentara na X-u.

Ipak, neki od njih smatraju da su ih zbližile nedavne rastave od svojih bivših partnera. Međutim, glumičin PR utišao je glasine pa je cijela priča brzo pala u vodu: 'Ova je priča potpuno izmišljena i nije istinita', rekao je izvor za Page Six.

Instagram 

Inače, Reese se ove godine rastala nakon 12 godina braka sa suprugom Jimom Tothom, s kojim ima dvoje djece. Još poznatiji je i Kevinov razvod od supruge Christine Baumgartner, s kojom je tek nedavno uspio postići dogovor oko raspodjele imovine i alimentacije. Naime, Christine je zahtijevala iznos od 163 tisuće dolara kako bi mogla unajmiti kuću koja je usporediva s onom u kakvoj je živjela s Costnerom. Prema pisanju medija, Baumgartner će dobiti i viši iznosnego što je to predviđeno predbračnim ugovorom para. 

Podsjetimo, Christine je  podnijela zahtjev za razvod nakon 18 godina braka, a kao razlog navela je 'nepomirljive razlike' i tražila je zajedničko skrbništvo nad njihovom djecom, sinovima Caydenom i Hayesom te kćeri Grace . Kako pišu strani mediji, glumca je supruga šokirala svojim zahtjevom za razvod, ali ranije mu je rekla što joj smeta. 

Profimedia 

 Više fotografija poznatog glumca, pogledajte u galeriji: