Nakon četiri i pol mjeseca sporova, glumac Kevin Costner i njegova uskoro bivša supruga Christine Baumgartner, postigli su dogovor oko razvoda. 'Kevin osjeća ogromno olakšanje jer je ovo pitanje riješeno i usredotočit će se isključivo na zajednički odgoj njihove djece ', rekao je izvor.

Dvojac se najviše sporio oko nekretnina i iznosa alimentacije. Naime, Christine je zahtijevala iznos od 163 tisuće dolara kako bi mogla unajmiti kuću koja je usporediva s onom u kakvoj je živjela s Costnerom. Prema pisanju medija, Baumgartner će dobiti i viši iznos nego što je to predviđeno predbračnim ugovorom para. Prema prethodnim sudskim dokumentima, bivša manekenka imala je pravo na oko 1,5 milijuna dolara.

Kevin Costner i Christine Baumgartner imaju troje djece
Profimedia 

Podsjetimo, Christine Baumgartner podnijela je zahtjev za razvod od glumca Kevina Costnera nakon 18 godina braka, a vijest o njihovom razlazu javnost je saznala još u svibnju.

'S velikom tugom moramo obavijestiti da su se pojavile okolnosti izvan njegove kontrole koje su dovele do toga da gospodin Costner mora sudjelovati u postupku razvoda braka. Tražimo da se poštuje njegova, Christineina i privatnost njihove djece dok prolaze kroz ovo teško vrijeme', rekao je u izjavi njegov glasnogovnornik.

Kevin Costner optužen je za seksualno zlostavljanje maserke
Profimedia 

Kako pišu strani mediji, glumca je supruga šokirala svojim zahtjevom za razvod, ali ranije mu je rekla što joj smeta. Naime, tražila je da odustane od uloge u seriji 'Yellowstone' jer je njegov raspored snimanja utjecao na njihovu obitelj. No on to navodno nije učinio i pojavit će se u šestoj sezoni. Christine je navela kao razlog razvoda 'nepomirljive razlike' i tražila je zajedničko skrbništvo nad njihovom djecom, sinovima Caydenom (15) i Hayesom (14) te kćeri Grace (12).

Prema pisanju stranih medija, glumac je ignorirao želje svoje supruge uzeo i novi projekt, vestern kojeg će režirati i u njemu glumiti, a raspored snimanja mu se proteže na 220 dana. Upravo zbog svog posla Kevin se i prošlih dana zatekao u Las Vegasu. Ondje je s produkcijskom ekipom i glumcima bio na prikazivanju njihovog filma 'Horizon: An American Saga' koji će uskoro imati premijeru. Costnerova posvećenost poslu koštala ga je braka, a nedavno je i sam priznao da puno radi.