GDJE JE DANAS ANTIMON IZ 'VEČERNJE ŠKOLE': Nedavno se pojavio u javnosti, a evo čime se sada bavi

'Ja sam Ante Čulo iz Ljubuškog, zovu me Antimon', rekao je prije 20-ak godina komičar u emisiji 'Večernja škola' i osvojio srca publike.

Neva Zganec/PIXSELL

Poduzetnica i kuharica Suzy Josipović Redžepagić jučer je u jednom zagrebačkom kafiću predstavila drugo dopunjeno izdanje svoje kuharice, 'Mama zna'.

Na predstavljanje knjige došli su mnogi poznati, među kojima je bio Ahmed Al Rahim, poznatiji kao Antimon.

Jurica Galoić/PIXSELL 

 'Ja sam Ante Čulo iz Ljubuškog, zovu me Antimon', rekao je prije 20-ak godina komičar u emisiji 'Večernja škola'.

Hrvatima nije trebalo puno da zavole njega i ostatak ekipe, a on je zauvijek ostao Antimon. Danas više ne glumi, ali je pokrenuo novi biznis.

Slavko Midžor / Pixsell 

Ušao je u svijet gastronomije i vodi restoran 'Grizzly' u Velom Lošinju i otkrio da ima problema s pronalskom radne snage.

'Najveći problem mi je pronaći radnu snagu. S liste koju mi je poslao Zavod nije mi se nitko javio', rekao je za 24sata iskreno i odmah nastavio.

'Vodim restoran, ali i radim sve ostalo što treba. Pečem pizze, konobarim, odlazim u nabavke... Ma sve što zatreba', rekao je Antimon kojem se takav ritam života isplatio jer je u jednom periodu smršavio 12 kila

Ivo Cagalj/PIXSELL 

Sudanac, koji je u bivšu državu stigao kao student, proslavio se kao glumac i komičar, a u ugostiteljstvo nije od jučer. 

'Vodio sam već restoran u Zagrebu s bliskoistočnom hranom, tako da imam dosta iskustva. Ovdje u Lošinju su me super prihvatili, a ja im vraćam tako da organiziram svirku na otvorenom i male feštice.'

Inače, Antimon 1994. godine u braku sa suprugom Dijanom, a u braku su dobili tri kćeri: Daliju, Amani i Mei.

Jurica Galoić/PIXSELL 

S obitelji često odlazi u Sudan, jer kako tvrdi, 'obiteljske veze nikad ne slabe'.