UŽIVALI NA ADVENTU: Grašo posjetio Huljićevu kućicu bez Hane, bio je u najdražem društvu

ANTONIO AHEL/ATAIMAGE/PIXSELL

Prošlog je vikenda i službeno počela božična čarolija tj. otvoren je Advent u Zagrebu, koji je već dugi niz godina jedno od mjesta koje se ne propušta.

Kućicu na Fooling Aroundu na Adventu ima i glazbenik Ivan Huljić, a njegovu su kućicu je sada posjetio i njegov šurjak Petar Grašo.

'Obitelj', napisao je kratko bivši košarkaš Dino Rađa ispod zajedničke fotografije, a vesela ekipa pozirala je ispred Huljićeve kućicepod imenom 'Krivi ljudi'.

U društvu su se našli i Grašini roditelji Zoran i Snježana te sestra Buga, no nigdje nije bilo traga njegovoj supruzi Hani Huljić.

Story 

Podsjetimo, ovih se dana proširila vijest da je splitski pjevač kupio luksuzni apartman na Jahorini, u sklopu kompleksa smještenog stotinjak metara od skijaške staze i s pogledom na gustu borovu šumu na nešto više od 1500 metara nadmorske visine.

U istom kompleksu navodno su apartmane rezervirala mnoga poznata imena s regionalne sportske i umjetničke scene

promo 

Grašina nova vikendica nalazi se u sklopu ekskluzivnog kompleksa Monterra, investicije teške najmanje 15 milijuna eura, a iza koje stoji tamošnji poduzetnik Aleksandar Lazarević koji u svome portfelju već ima i hotel Termag na Jahorini.

Inače, cijenu apartmana u Monterri nije moguće pronaći, ali javno su dostupne informacije koje sugeriraju kako se kvadrat kreće između 2700 do 4000 eura.

Više fotografija Hane i Petra, pogledajte u našoj galeriji:

Jadran Babić, Story Hana Huljić i Petar Grašo vjenčali su se u veljači 2022.