Jučer je i službeno počela božična čarolija tj. otvoren je Advent u Zagrebu, koji je već dugi niz godina jedno od mjesta koje se ne propušta.

Kućicu na Adventu u Zagrebu ove godine ima i obitelj Huljić, točnije Ivan Huljić, sin glazbenog dvojica Tončija i Vjekoslave.

Ivan Huljić na dodjeli Porina 2022.
Davor Javorovic/PIXSELL 

Mladi glazbenik otvorio je kućicu na Fooling Aroundu (adventskoj lokaciji kod Esplanade) pod imenom 'Krivi ljudi'.

'Kako se stalno družim tu s ekipom, svaki Advent, stalno su me nagovarali, ja sam odbijao. Onda sam jednom rekao svom kumu: 'Bi li ti išao, kada bih možda... Bi li uzeo kućicu popola?' On je odmah rekao može, a ja sam zapravo htio da mi on kaže: 'Ne, ma što će ti to?', rekao je Huljić za Index o tome kako je došao na ideju da uzme adventsku kućicu.

Ivan Huljić na blagdanskoj špici u Splitu
Jadran Babic 

U ponudi imaju slane i slatke fritule te Freetule by Grašo, ali i pića. Na pitanje o cijenama na Adventu odgovorio je ovako:

'Ne znam što da vam kažem, nisam uspoređivao cijene. Malo su mi svratili pažnju da nešto čak moramo podignuti... Ali nismo baš...', priznao je mlađi Huljić.

Ivan Huljić sin je Tončija i Vjekoslave Huljić
Dusko Jaramaz/PIXSELL 

'Neću vam lagat, prihvatljivije je u kafiću', rekao nam je zatim, pa onda malo promislio i zaključio: 'Zapravo ne, jednako dođe, sad vrtim...'

Na pitanje što bi poručio posjetiteljima, zašto da posjete baš njegovu kućicu, Ivan iskreno poručuje: 'Ma ne, ne moraju uopće doći na našu kućicu. Neka se opuste, zabave i obuku toplo!'

Podsjetimo, s pjevačicom Jelena Rozgom davno su punili medijske stupce natpisima o vezi, a njihovo poznanstvo seže još od 1996. godine kada je ona bila pjevačica Magazina.

Ivan Huljić Jelena Rozga navodno su bili u vezi.jpg
Facebook 

Da su Jelena i Ivan više od prijatelja, počelo se šuškati u vrijeme kada je pjevačica imala 32 godine, a on tek 21.

Ivan je navodno u to vrijeme bio čest gost u njezinom stanu na splitskim Brdima. Susjedi su tada ispričali da su Splićanka i Huljić junior nerazdvojni. 

Jelena Rozga i Ivan Huljić navodno su bili zajedno
Davor Puklavec/PIXSELL 

Ipak, njih dvoje nikad nisu potvrdili navodnu vezu.