NAJKRAĆI HRVATSKI CELEBRITY BRAK: Kuma im je bila slavna pjevačica, a sve su šokirali razvodom nakon samo dva mjeseca

Bivša misica i voditeljica tvrdi kako je za razvod saznala preko novina.

Story

Bivša misica i voditeljica Lana Pavić, 2005. godine se udala za hrvatskog biznismena Ivora Vucelića.

Kuma na vjenčanju joj je bila Antonija Šola, a puno jače od vjenčanja odjeknuo je njihov razvod svega dva mjeseca kasnije.

Story 

Dok je Lana uporno demantirala razvod, Vucelić je redakciji Storyja poslao pismo u kojem je potvrdio da je podnio zahtjev za razvod, ali o razlozima, 'zbog poštovanja prema Lani s kojom je proživio dio svojeg života kao i prema sebi samome', nije želio govoriti.

Story 

Bivša manekenka tvrdila je da je za razvod saznala iz novina, a evo što je tada odgovorila na pitanje Storyja zašto je lagala o bračnoj sreći.

'Nisam ništa lagala. Tvrdim i tvrdit ću to pred svakim sudom i detektorom laži. Sa svojim mužem ne pričam od četvrtka nakon velike svađe, a za razvod sam doznala iz novina. Da je moj muž izjavio da lažem o našoj sreći doznala sam u petak od urednice koja mi je pokazala njegovu pismenu izjavu.Ako treba, mene se slobodno može proglasiti najvećom lažljivicom i ku*vom, ali dokazat ću da govorim istinu’, rekla je.

Story 

Iako se već tada spominjalo ime Branislava Brkljača kao njenog ljubavnika, Pavić je sve demantirala. Ipak, nekoliko godina kasnije Brkljači je rodila kćer.

Inače, Lana je danas je u sretnom braku s Markom Kožulom, a par se vjenčao 2015. godine u jednom zagrebačkom restoranu.

petra perkov 

Lana i Marko zajedno imaju dvoje djece, kćer Iris Luciju i sina Marka Aurelija, a Lana iz prijašnje veze s poduzetnikom Brkljačom ima kćer Laru Bornu.

Njezin bivši suprug danas je zaposlen kao direktor hotelskog produkta i zakupa u najvećoj turističkoj kompaniji na svijetu.

Dražen Kokorić 

Biznismen je 2017. oženio devet godina mlađu HRT-ovu voditeljicu ‘Dnevnika’ Tomislavu Vucelić, djevojački Gudelj. Par je godinu dana kasnije dobio sina Andreja.

Ostale fotografije Lane Pavić pogledajte u galeriji:

Instagram, Story arhiva Lana Pavić i Marko Kožul zajedno su supružnici