Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

HTV-ova voditeljica: 'Zbog Andreja sam postala odlučnija i hrabrija žena'

Autor Jadranka Rihtarić
Autor Jadranka Rihtarić

Uoči druge godišnjice braka s poduzetnikom Ivorom Vucelićem, Tomislava Vucelić otkriva koliko ju je promijenilo majčinstvo

Izvor: Dražen Kokorić

Voditeljica podnevnog ‘Dnevnika’ HTV-a Tomislava Vucelić i njezin suprug Ivor Vucelić definitivno imaju razloga za slavlje. Naime, 18. studenoga zaljubljeni supružnici proslavit će drugu godišnjicu braka, a njihov 17-mjesečni sinčić Andrej svakodnevni im je podsjetnik koliko su sretni i blagoslovljeni što imaju jedni druge i što su se ostvarili u najvažnijoj životnoj ulozi, onoj roditeljskoj. Dok razrađuju posljednje detalje putovanja na kojem će se prisjetiti dana kada su se jedno drugome zavjetovali na vječnu ljubav u Dubrovniku, jedno je sigurno, u njega će uklopiti i odlazak na operu, balet ili kazališnu predstavu. Da bude strastven kada je riječ o putovanjima, ali i životu općenito, uče i sina jedinca koji je, kažu ponosni roditelji, velika maza i emotivac na tatu, a znatiželjan i nestrpljiv na mamu.

- Andrej ima moje oči, a Ivorov nos i usta. Pun je energije i jako veselo dijete. Stalno priča, iako još ništa konkretno ne govori. Obožava biti vani, bez obzira na vrijeme, pa smo najmanje dvaput na dan u parku ili šetnji. Još se ne zna konkretno igrati s drugom djecom, ali ih primjećuje i voli da su oko njega. Dok je još bio u trbuhu, puštala sam mu glazbu i pjevala mu, a naviku smo zadržali i danas pa ne prođe dan a da ne plešemo uz hitove koje sada Andrej odabire - govori brižna mama Tomislava i dodaje kako joj je suprug podrška u svemu, pa su tako zajedno odabrali i ime sinu. 

Tomislava Vucelić Izvor: Dražen Kokorić

- Doslovno svi naši prijatelji i poznanici koji se tako zovu dobri su ljudi, a značenje imena je hrabrost. Mislim da je ime pogođeno s obzirom na njegov karakter, a moram primijetiti i trenutačno rijetko među njegovim vršnjacima. Krsno ime nam je jednako drago, a to je biblijsko Gabrijel - nastavlja 33-godišnja Tomislava, koja je sretna što je njezin sin veliki gurman, baš poput nje i supruga. Omiljena jela su mu slanina i jaja, a kako raste, tako se odabir širi, što oduševljava pažljivu mamu.
- Uloga majke je predivna, potpuno nova dimenzija ljubavi, privrženosti, sreće, ispunjenosti. Mislim da sam još čvršća, odlučnija i hrabrija žena nego prije - govori Tomislava i dodaje da je dolazak djeteta samo dodatno učvrstio odnos nje i supruga.
- Mnogi su nas upozoravali na moguće promjene u odnosu partnera kad dođe dijete, ali mi ih uopće nismo imali. Dobili smo dijete kad smo to jako željeli i osjećali se spremno za roditeljstvo. Stvoriti novi život neopisiv je osjećaj koji nas još jače veže pa je ljubav koju smo prije osjećali jedno za drugo samo dobila još veći smisao i čvrstinu - objašnjava novinarka i dodaje da je njezina velika zadaća, kao i njezina supruga Ivora, naučiti sina životnim vrijednostima. 
- Sretna sam što je Andrej zdravo i veselo dijete, a na nama je da ga naučimo pravim životnim vrijednostima, što znači biti dobar čovjek i pravi prijatelj. Voljela bih da jednoga dana otkrije svoj poziv, odnosno zanimanje koje će ga ispunjavati te da prepozna i okruži se ljudima koji ga zaista vole i poštuju. Učit ću ga da odluke donosi srcem, ne kalkulirajući. Možda to neće uvijek biti lakši put, ali do velikih i vrijednih stvari i ne dolazi se lako - nastavlja televizijska voditeljica koja zbog specifičnosti svog, ali i suprugova posla, sina planira upisati u vrtić tek za godinu ili dvije.

Tomislava Vucelić Izvor: Dražen Kokorić


- Ivor godišnje zbog posla kojim se bavi ima i više od 250 letova pa se zaista rijetko dogodi da je cijeli tjedan kod kuće. U poslu novinara unutarnje politike morate uvijek biti spremni na nepredviđene situacije i promjene u radnom vremenu pa bismo se trenutačno teško organizirali za odlazak po Andreja u jaslice. Zato zasad imamo divnu dadilju - kaže tamnokosa novinarka kojoj je devet godina stariji suprug, inače zaposlen kao direktor hotelskog produkta i zakupa u najvećoj turističkoj kompaniji na svijetu, velika pomoć i podrška u odgoju sina.
- S obzirom na to da Ivor ne želi propustiti ništa vezano uz Andrejevo odrastanje ili moje svakodnevne događaje, ako nije na sastanku, u pravilu je na telefonu sa mnom. Dakle, dnevno se čujemo nekoliko desetaka puta, šaljemo si fotografije... Nerijetko s drugog kraja svijeta rješava probleme ili zadatke koje ja ne stižem. Ako je kod kuće, trudi se maksimalno olakšati mi pa iskreno mislim da s njim nije teško imati ni desetero djece. Koliko god sam ponekad umorna na kraju dana, mislim da bi bilo sebično žaliti se jer su pravi životni problemi veći od jako zgusnutog poslovno-obiteljskog rasporeda - zaključuje Tomislava i priznaje da bi voljela, baš kao i njezin markantni suprug, imati još djece. Neće se ograničiti brojkom, ali velika obitelj svakako je njihova želja.

Najčitanije

Najnovije

loader