'GOVORILI SU MI DA PAZIM, DA ĆE TO TAKO OSTATI ZAUVIJEK': Jelena Veljača ispričala kroz što je prolazila u bolnici

Jelena se sa suprugom Vitom i svojom kćeri Lenom nedavno preselila u renovirani stan u centru Zagreba.

Instagram

'15/12, moj zauvijek datum' napisala je na svom Instagram profilu glumica, redateljica i aktivistkinja Jelena Veljača (42). Podsjetila je tisuće pratitelja kako je upravo na današnji dan postala majke divne djevojčice Lene (8). 

Instagram 

'Kad je bila beba prvi se mjesec svog života udebljala više od kile, i ja sam joj stalno tepala da je kolačić. Govorili su mi da pazim da će to tako ostati zauvijek, ali ja nisam mogla prestati jer je bila slatka kao kolačić. I tako je ostala do danas ne samo Lena Miša Kristijana već i cookie i patuljčica', ispričala je Jelena pa dodala da su ovaj rođendan obje bolesne i same doma već danima, što ju je podsjetilo na period kad iz rodilišta. 

Jelena Veljača i Dražen Čuček sa svojoj preslatkom kčerkicom zadržali su se na dječjem korneru Sport Educe

Pojasnila je kako su je tada medicinske sestre molile da pusti bebu i naspava se, ali ona za to nije htjela ni čuti jer je bila zima i dolazio je Božić, a ona je smatrala da je dobila na poklon najsavršenije čudo od svih i samo je htjela gledati u kćer i paziti na nju. 

Story arhiva 

Djevojčicu je Jelena dobila 2015., kada je bila u braku s glumcem Draženom Čučekom (53), s kojim se rastala 2018. godine. Trenutačno je u braku s Vitom Turšićem, s kojim je u lipnju proslavila drugu godišnjicu braka.

Filip Hofer 

U rujnu prošle godine kupili su stan u centru Zagreba. Renovacija stana je potrajala pa su se Jelena, Vito i njena kći Lena tek prije nekoliko mjeseci uselili u svoj stan iz snova. Jedno od najdražih mjesta u stanu joj je balkon točno iznad jedne od najljepših ulica u gradu.

Instagram 

Jeleni je ovo treći brak. Prvi suprug bio joj je glumac Janko Popović Volarić s kojim je bila od 2009. do 2012. godine. 

Više o ljubavi Jelene i trećeg supruga Vita pogledajte u galeriji:  

Filip Hofer Jelena Veljača i Vito Turšić vjenčali su se u lipnju 2021.