'MA GDJE STE TO NAŠLI?!': HRT-ova voditeljica šokirala Dinu Merlina tijekom intervjua

Dino Merlin je sinoć održao svoj treći koncert, a večeras ga čeka četvrti.

HRT

Dino Merlin večeras će održati četvrti koncert u zagrebačkoj Areni. Prije koncerta dao je intervju HRT-u, odnosno voditeljici Antoniji Ćosić koja mu je u emisiji 'U fokusu' pročitala prve stihove koje je ikad napisao i koji se ne mogu nigdje naći, piše Slobodna Dalmacija.

'Ma gdje ste to našli, ja to nisam nikad publicirao', uzvratio je Merlin kad je to čuo.

Berislav Žužić 

'Oni koji žive od stare slave, ne žive dobro, mada je Balašević govorio 'treba imati staru slavu'. Znate, meni nije zanimljivo da dođem s istom playlistom u Arenu kao prije 5 godina. Mi poštujemo prije svega sebe, ne smije meni biti dosadno na bini i moram biti siguran da sam došao u najboljem izdanju', rekao je tijekom intervjua.

Merlin je sinoć održao svoj treći koncert. 'Nemam riječi kako da kažem koliko mi sve ovo znači. Beskrajno sam zahvalan svojoj dragoj publici. Naše druženje u prosincu je svjedočanstvo jednog vremena', poručio je hrvatskoj publici.

Dino je na koncerte najčešće dovodio Ivanu Banfić, s kojom izvodi pjesmu 'Godinama', a u petak je publiku bacio u trans kada je pored njega stajala još jedna legenda glazbene scene - Zdravko Čolić.

Story  Dino Merlin, Senidah, direktor marketinga Belodore Predrag Petrović i influencerica Dajana Švraka Milutinović

Istaknuo je kako mu je čast što kraj njega na pozornici pjeva ikona njegove mladosti. Zapjevao je svoju pjesmu 'Da ti kažem šta mi je', a publika je u glas pjevala s njim.

'Još jedan veliki aplaus, neponovljivi Zdravko Čolić', govorio je Merlin dok je Zdravko napuštao binu i mahao okupljenima. Dino je na koncertu otpjevao niz hitova kao što su 'Deset mlađa', 'Bosnom behar probeharao', 'Kad si rekla da me voliš', 'Moj je život Švicarska' i mnoge druge.

željko vidinović Koncerti Dine Merlina