'PUŠTALA JE MOJE INTIMNE FOTOGRAFIJE, STRAŠNO, TO SE NE RADI': Ovako je Severina prozvala Jovanu Joksimović u emisiji

'Ne, od tada se nismo čuli', rekla je pjevačica.

Instagram

Pjevačica Severina Vučkovićnakon intimnog videa koji je u javnost procurio 2004. godine, u središtu medijske pozornosti našla se 2018. godine kada su u javnost dospjele fotografije na kojima je potpuno gola. Fotografije iz hotela osvanule su na svim naslovnicama, a ovaj skandal uzburkao je javnost te se o njemu danima polemiziralo.

Jovana Joksimović tada je u jutarnjem programu s gostima komentirala tada najaktualniju temu u javnosti, a nakon nekog vremena u jednoj emisiji gostovala je i Severina koja je javno prozvala voditeljicu.

Instagram 

'Voditeljica je u jutarnjem programu pustila moje golišave fotografije koje su mi hakirane s telefona. Djeca su nam se igrala zajedno, znam i njenog muža, koji pjeva. Jednom prilikom sam mu čak napisala repertoar za koncert.

Znači njihovo i moje dijete su se zajedno igrali, družili smo se, kao prijatelji, ali ne vezano uz to, takve stvari se jednostavno ne događaju. Pustila je te fotografije u 10 sati ujutro na televiziji. To je bilo strašno', ispričala je pjevačica 2021. u emisiji '150 minuta', pa dodala:

YouTube screenshot 

'Ne, od tada se nismo čuli', rekla je pjevačica, dok Joksimovićka tada nije željela komentirati ovu situaciju. 'O ne. Ne želim to komentirati. Hvala na pozivu. Lijep provod i doviđenja', rekla je tom prilikom voditeljica za srpski Telegraf.