Iako su njegove dvije najpoznatije partnerice Severina Vučković s kojom ima sina Aleksandra i misteriozna Bojana s kojom ima troje djece i četvrto na putu, srbijanski poduzetnik Milan Popović ljubio je i poznatu srpsku voditeljicu.

Njeno ime je Katarina Šišmanović, a iako to možda nije bila najduža veza u njihovim životima, bez sumnje je ostavila traga.

Dogodila se prije Milanove veze sa Severinom, ali i Katarinine veze s Goranom Stamenkovićem, prvim čovjekom producentske kuće Emotion u kojoj je i sama radila. Prije veze sa Stamenkovićem, tamnokosa voditeljica ljubila je slovenskog investitora Dejana Kitića, od kojeg se razvela nakon godinu i pola braka.

U javnost su izašle dvije fotografije nastale na Milanovoj jahti, a pogledati ih možete ovdje.

U jednom se trenutku proširila informacija da se ovaj par pomirio nakon neuspješnih veza, no ubrzo je demantirala. Kako je pisao srpski Story, to što je Katarina posjećivala jedan lokal koji je odmah pored Milanovog nije značilo da je par obnovio kontakt.

'Zaljubljena sam i sretna u vezi sa Goranom. Ne dozvljavam da mi takvi tračevi pokvare bilo što u životu i iskrenoj ljubavi, koju osjećam prema svom partneru', rekla je ona tada.

Nakon razvoda od Kitića, Šišmanović je rekla da nema nikakav kontakt s Popovićem. Na pitanje je li iznenađena interesom regionalnih medija za njen odnos s njim nakon što je započeo vezu sa Severinom, rekla je: 'Nisam, jer je ona jedna od najvećih zvijezda u svojoj zemlji i naravno da će novinarima biti zanimljivo da saznaju svaki detalj koji ima veze s njom.'

'Njene pjesme volim i slušam godinama unazad, imam nekoliko njenih albuma u svom automobilu i mislim da je svaku svoju pjesmu iznijela iskreno i s mnogo emocija', rekla je tada i dodala da bi Severinu bez problema ugostila u emisiji 'Sve za ljubav', koju je tad vodila.

Katarina je potom nestala iz javnosti te se rijetko pojavljuje na javnim događajima.