Petar Grašo održao je koncert na Jahorini, a nakon toga je kratko porazgovarao s novinarima. Osvrnuo se i na situaciju u kojoj se trenutno nalazi Severina.

'Izuzetno mi je žao. Suosjećam s njom. Mislim da silna javnost koja se podigla, koja ima zapravo i zdrav razum i srce, govori sve ono zapravo što zdrav razum nalaže ljudima. Nadamo se i pravosuđu, a tu je i stari dalmatinski izraz koji kaže: 'Daj dite materi', rekao je glazbenik za Telegraf.rs.

Tomaž Kavčić, Petar Grašo, Severina Vučković zajedno na proslavi rođendana
Instagram 

'Dopisivao sam se s njenim menadžerom. Bila je na Jahorini prije 2-3 dana. Mi se ne čujemo četiri mjeseca, pa se čujemo tri puta u tri dana. Veže nas nešto više od tog formalnog prijateljstva. Znamo se 20 godina i bliski smo', dodao je.

Podsjetimo, na Jahorini je prije nekoliko dana nastupala i Severina. Na pozornici je zapjevala 'Rođeno moje', nakon čega se 'slomila' i briznula u plač.

severina.jpg
Instagram 

'Nisam ustala iz kreveta četiri dana. Onda sam ustala, morala se obući, našminkati, napraviti frizuru i nakloniti vam se. Prije svega, pokloniti se svim malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snage... Kako mi je lijepo predsjednik Vrhovnog suda rekao, meni velikoj i moćnoj... Ne smijem biti nepoštena, moram zahvaliti i svim muškarcima. Posebno mojim kolegama sa scene, ali i svakom onom malom i nemoćnom muškarčiću', rekla je Severina.

Tko je još pružio podršku Severini pogledajte u galeriji.

Instagram Severina i Aleksandar