Vidovnjakinja Vera Čudina preminula je u 66. godini nakon kratke i teške bolesti, a mi smo se prisjetili što je prognozirala za 2023. godinu. Komentirala je ljubavni život poznatih Hrvata i estradnjaka, a najčešće pitanje bilo je hoće li Joško Gvardiol, najskuplji stoper u povijesti nogometa, pronaći djevojku. 

Vera Čudina
Boris Scitar/PIXSELL 

'Hoće, hoće. Kako ne bi pronašao. Definitivno manekenka. Voli starije, ali neće imati stariju curu od sebe. Manekenke će se najviše motati oko njega i on će sljedeće godine imati jednu divnu djevojku, ali čemu trajnost? Nije on tako zaljubljive prirode, on je više usmjeren na sport. Voli on imati curu, ali voli i svoju slobodu', rekla je Vera za Net.hr.

Joško Gvardiol
Matija Habljak/PIXSELL 

S obzirom na to da je krajem prošle godine u fokusu bio nogomet zbog Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, spomenula je i navijačicu 'Vatrenih', Ivanu Knoll.Njoj je prognozirala da će se udati za biznismena i da će dobro živjeti, ali isto tako će se osjećati kao da je zatočena. 

Ivana Knoll
Instagram 

'Ovce i novce ne možeš imati. Ona preferira jedan dobar brak i dobit će ga, ali uz teške uvjete gdje će biti pod ključem. Pa neka žena izađe van ako može', govorila je Vera. 

I za pjevačicu Lidiju Bačić imala je lijepe vizije. Rekla je kako će se udati, prognozirala joj manju filmsku karijeru te naglasila kako će biti jako dobra mama. Petar Grašo i Hana Huljić prošlog su ljeta dobili kćer Albu, a Vera je rekla kako će imati još djece. 

Petar Grašo i Hana Huljić
Story 

'Imat će oni još djece, prognoziram jednu curicu i bit će ista Hana i glazbeno nadarena. Hana je odraslija nego što mnogi misle. Ona točno zna kako s Petrom. Dala bih joj Pulitzera za prepoznavanje kako s jednom osobom izaći na kraj', isticala je. Za bivšeg reprezentativca Šimu Vrsaljka i njegovu partnericu Kaju Vidmar rekla je kako će dobiti dijete, a u lipnju je Kaja objavila kako im stiže dječak. 

Zaljubit će se i Severina, a Vera je istaknula da će pasti na 'super frajera'. Voljet će je kao nitko do sada. 

'Severini je 2023. godina zapravo godina velike ljubavi i mislim da će joj to promijeniti život', rekla je za kraj. 

Severina plesala na Mykonosu
Instagram 

Udat će se i Lidija Bačić kojoj prognozira manju filmsku karijeru, ali naglašava da će biti jako dobra mama.