Priča se da joj sestra ima rak, a ona uopće nema obzira: Zabavlja se na privatnoj plaži u vlasništvu svog muža

Ponašanje mlađe sestre nije naišlo na odobravanje javnosti.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Princeza od Walesa, Kate Middleton (42) oporavlja se od operacije abdomena, a njezina sestra Pippa Middleton (40) opušta se s obitelji na Karibima. Sa suprugom Jamesom Matthewsom i djecom je uživala na plaži, a fotoreporteri su je ulovili u badiću, koji je istaknuo njezinu vitku liniju. 

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Mlađa sestra buduće kraljice nosila je bijeli bikini sa zlatnim ukrasima, a na plaži Eden Rock, koja je u vlasništvu obitelji njezina supruga, izgledala je vrlo opušteno. Štitila se sunčanim naočalama na otoku St. Bartu, gdje je jedan od najluksuznijih hotela u tom području. U odmaralištu obitelji Matthews spavale su velike zvijezde poput Eltona Johna, Brada Pitta, Leonarda DiCaprija... 

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Eden Rock su Jamesovi roditelji kupili 1995. godine i godinama je to njihovo odredište za odmor iz snova. Inače, mnogi zamjeraju Pippi što je potpuno bezbrižna, s obzirom na to da su nedavno u javnost procurile vijesti da Kate ima rak

Pippa i James vjenčali su se 2017., a dvije godine kasnije proširili su obitelj dobivši sina Arthura. U ožujku 2021. dobili su kćer Grace Elizabeth Jane, a u ljeto iduće godine još jednu kćer, kojoj su dali ime Rose.

Profimedia 

Javnost pamti mlađu Kateinu sestru po oblikovanoj stražnjici na vjenčanju Kate i Williama 2011. godine. Više od desetljeće nakon to je i dalje mnogima prva pomisao na kraljevsko vjenčanje, tako da se s razlogom zna reći da su njezine obline skoro zasjenile vjenčanje godine.

Profimedia 

Više o Pippi i Kate pogledajte u galeriji: