Tko je žena koju krive da razara brak Kate i Williama: Glumila joj je prijateljicu, jednim priznanjem razbjesnila je sve

Nekoć su se zajedno družili, a onda je sve puklo.

James Veysey/Shutterstock/Avalon/Profimedia

Kraljevsku obitelj ovih dana potresli su brojni skandali, a u vrtlogu brojnih zbivanja ponovno se počelo govoriti o navodnoj dugogodišnjoj ljubavnici princa Williamamarkizi od Cholmondeleya Rose Hanbury (39).

Williama i bivšeg modela povezuje se još od 2019., kada su britanski mediji pisali kako je vojvoda pokleknuo pred čarima dvije godine mlađe Rose Hanbury dok je Kate bila trudna s njihovim trećim djetetom, princom Louisom. Šuškanja o aferi navodno su duboko potresla Kate, osobito jer su Rose i princeza nekoć bile bliske prijateljice.

Profimedia 

Inače, Sarah je u braku je s 23 godine starijim suprugom Davidom Cholmondeleyem od 2009., a zajedno imaju troje djece. Žive na imanju Houghton Hall u Norfolku, koje se slučajno nalazi u neposrednoj blizini Kateine i Williamove seoske kuće, Anmer Hall.

Javnosti je dobro poznat i Rosein intervjuu za The English Home, kada je svojom izjavom razbjesnila obožavatelje. 'Ne znam koliko soba sveukupno imamo', rekla je tada.

Profimedia 

Poznato je da se Rose već duži niz godina bavi humanitrarnim radom, a ranije je radila i kao dizajnerica interijera. Uz to, na Instagramu vodi profil pod nazivom 'Houghton Hall' profil na Instagramu, gdje sa svojim obožavateljima dijeli fotografije svoje luksuzne vile.

Glasine o njihovoj vezi 2022. dodatno je pogoršala objava na Instagram profilu Deux Moi, koji dijeli tračeve iz svijeta poznatih.

'Izvanbračna afera ovog britanskog kraljevića javna je tajna u Londonu i među engleskim umjetnicima i o njoj se priča na svakoj zabavi, ali i u novinskim redakcijama. Supruzi neimenovanog člana kraljevske obitelji navodno 'ne smeta' afera i 'više voli da njezin muž svoje seksualne potrebe ispunjava negdje drugdje' i sve to radi dok se ne upletu emocije', stoji u tekstu.

Fotografije Williama i Kate pogledajte u galeriji:

Profimedia Kate Middleton i princ William u braku su od 2011. godine