Životi i drame članova britanske kraljevske obitelji oduvijek su zaokupljali javnost. Trenutno su u centru pozornosti najviše odbjegli princ Harry i njegova supruga Meghan Markle, no pod povećalom se često nađe i brak prijestolonasljednika, princa Williama i njegove supruge, Kate Middleton.

Iako oni uvijek izgledaju kao idealan par, svojevremeno se dosta pričalo o tome da je čak i 'bezgrešni' William sagriješio i svoju suprugu prevario s markizom od Cholmondeleyja, Sarah Rose Hanbury.

Markiza Rose Hanbury s kojom je princ William navodno imao aferu
Profimedia 

Prvi put se o ovoj aferi pročulo 2019. kada je Kate Middleton bila trudna treći put, a kad je priča jednom izašla u javnost više je nitko nije zaboravio.

Kad se prije krunidbe kralja Charlesa u medijima pojavila vijest da je kralj inzistirao da Rose prisustvuje krunidbi, a tad se pisalo i da je Kate postavila uvjet da ne želi s njom imati nikakav kontakt ako bude tamo.

Sad je britanskim medijima odjeknula vijest da je Kate Middleton s prijateljima bila na Houngthon Festivalu i prisustvovala rave partyju, a The Mirror navodi da je u njenoj grupi prijatelja bila i Rose.

Kate Middleton
Chryslene Caillaud / Panoramic / Bestimage / Profimedia 

Njih dvije se poznaju dugi niz godina, a Rosein suprug David, markiz od Cholmondeleyja, ranije je imao veliku ulogu na dvoru.

Kad su se princ William i Kate vjenčali 2011. pokojna kraljica im je poklonila vikendicu Anmer Hall i Norfolku koja se nalazi vro blizu Houghton Halla, imanja na kojem žive David, Rose i njihovo troje djece.

Navodno je par bio dio veće grupe prijatelja koju William i Kate imaju u Norfolku gdje provode puno vremena. Kate i Rose također povezuje dobrotvorni rad budući da su obje pokroviteljice dječje bolnice.

David Cholmondeley i Rose Hanbury zajedno u javnosti u New Yorku
Profimedia 

Kad su 2019. u javnost dospjele glasine o navodnom Williamovom preljubu, oba su para navodno bila zgrožena. Pisalo se i da se Kate udaljila od nje.

'Ove uvredljive glasine o razlazu su jednostavno netočne. William i David su se čuli preko vikenda i nisu znali bi li se tome smijali ili se žalili', rekao je tad izvor blizak obitelji za Daily Mail.

'Obje supruge su povrijeđene pričom da postoji neka svađa ili čak i hladnoća među njima. Imaju planove za buduća druženja koja uključuju i dobrotvorni rad', dodao je.

Još jedna njima bliska osoba istaknula je da ih takve glasine uznemiravaju.

'Postalo je jako uznemirujuće i svi oni su zabrinuti jedni za druge, nikad prije nisu morali poricati nešto za što nema nikakvog dokaza i ni mrvicu istine. To je jednostavno ludo', ispričala je.

Više modnih izdanja Kate Middleton pogledajte u galeriji: 

Profimedia Modna izdanja Kate Middleton