'Knedla mi odmah stane u grlu kad se toga sjetim': Helena Minić Matanić progovorila o najvećoj traumi u životu

'Hiperventilirala sam, nisam pojma imala šta je to', otvorila se.

Dusko Marusic PIXSELL

Helena Minić Matanić u veljači je gostovala u podcastu 'Um&Boom', gdje se iskreno otvorila o dugogodišnjim napadajima panike s kojim se suočava.

'S dvadeset i nešto godina sam počela doživljavati teške panične napadaje. Čak sam jedan na sceni doživjela i to mi je bila najveća katastrofa, knedla mi odmah stane u grlu kad se toga sjetim. Hitna je došla po mene, zaustavila se predstava. Hiperventilirala sam, nisam pojma imala šta je to.

Da se tad nisam vratila na scenu, mislim da se više nikada ne bi vratila jer sam kasnije godinama dolazila na scenu s takvim anksioznim napadima i čekala kad će mi se opet to dogoditi. A onda mi se to počelo seliti i na privatan život i na svakakve privatne situacije. Onda je krenula hipohondrija, druge panike, samo se jedno prelijevalo u drugo', iskreno je ispričala Helena u podcastu 'Um&Boom'.

Podsjetimo, Helena se proslavila ulogom u sapunici 'Ljubav u zaleđu', 2005. godine. Posljednjih 10 godina u braku je s redateljem Daliborom Matanićem. Zaljubili su se radeći na predstavi 'Thelma & Louise', a nakon samo šest mjeseci veze stali su pred oltar.

Story 

Vjenčali su se 6. prosinca 2014. godine u crkvi sv. Foške blizu Vodnjana. Na vjenčanju su se pojavila mnoga poznata lica iz svijeta filma i kazališta, uključujući Jelenu Perčin, Natašu Janjić i brojne druge. U braku su dobili troje djece.

Više fotografija para pogledajte u galeriji:

privatna arhiva Dalibor Matanić i Helena Minić Matanić u Marrakechu