Ida Prester doživjela nezgodnu situaciju sa sinovima: 'Upropastili su mi svu životnu komociju'

Unatoč svemu, Ida nije mogla skinuti osmijeh s lica.

Instagram

Pjevačica i voditeljica Ida Prester sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama nerijetko dijeli isječke iz privatnog života, a ovog puta podijelila je anegdotu koju je ovog tjedna doživjela sa sinovima Rokom i Rijom.

'Svakodnevica jedne familije. Bio je težak dan, snimanja, jurcanja po gradu, djeca, parkovi.. jedva sam čekala doć doma i svuć se u pidžamu. Već su bili skoro u krevetu kad se Roko sjetio da je ostavio ruksak s mobitelom - na nogometnom terenu! Strah ga je ići samog po mraku, pa moram i ja s njim. Pa je Ria strah samog ostat doma, pa ide i on s nama', napisala je pa dodala:

Instagram 

'I tako ekspedicija stiže na terene i u pol 10 traži torbu. Sva sreća - tu je. Ostavljam uspomenu na ovu noćnu avanturu i neodoljive male daveže koji su mi temeljito upropastili svu životnu komociju'.

'To su najslađi daveži i vrijedni svake komocije', 'I sve sa smiješkom na licu', 'Cijenim da ste normalni roditelji i da će uskoro ići sami', neki su od komentara ispod objave.

Inače, Ida je u braku sa suprugom Ivanom Peševskim od 2013., a zbog ljubavi se preselila u Beograd. Pjevačica ne skriva koliko uživa u ljubavi s Ivanom, a nedavno se prisjetila njihovog sudbonosnog susreta koji se dogodio prije 12 godina.

Instagram 

Naime, podijelila je fotografiju na kojoj poziraju na mjestu na kojem su se upoznali, a na grafitu iza njih piše: 'A koga ti voliš?'.

'Točno na ovom mjestu smo se prvi put ugledali. Pred 12 godina u Kulturnom centru GRAD, na rođendanu zajedničkog prijatelja Ewoxa. Ja ga se dobro sjećam, sharenog shashavca. On je mene doduše do sutradan zaboravio, pa me opet krenuo ‘muvati’ kad smo se sreli.. E pa onda sam se potrudila da me zapamti', napisala je.

'Baš ste divni oboje!', 'Koliko ljubavi na jednom mjestu', 'Predivni ljudi', 'Vi ste meni najdivniji par ikada', 'Neka vas ljubav i sreća i dalje prate', samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

Više fotografije Ide i Ivana pogledajte u galeriji: