'Slavili smo zajedno Uskrs, kod dede Steve i none slave se svi praznici, i po pravoslavnom i po katoličkom kalendaru. Deda je cijeli život volio slavlja i druženja, samo da se familija okupi', napisala je Ida Prester (45) i otkrila kako je u utorak preminuo Stefan Peševski, otac njezina supruga Ivana Peševskog.

Ispričala je kako su se za Uskrs smijali i prepričavali što ima novog u Zagrebu, sin Rio je pobijedio djeda u tucanju jajima pa ga je djed uštipnuo za guzu. 

Ida Prester
Instagram 

'Nona je napravila genijalnu gozbu. Život. U sekundi nestane. Ovaj Uskrs nam je bio baš lijepi oproštaj, nismo ni znali. Dragi deda Steva, hvala za sve', istaknula je. Sahrana će biti u petak na Novom groblju u Beogradu. 

Ida Prester
Instagram 

Podsjećamo, Prester se za srpskog poduzetnika Ivana Peševskog, zvanog Vani, udala 2013. godine. Prošle godine proslavili su 10 godina braka, a Ida se prisjetila kako je situacija na društvenim mrežama izgledala nakon vjenčanja.

'Žene i etikete. Kad sam se udala za svog Vanija, internet se užario od komentara - još jedna hrvatska sponzoruša udala se za bogatog Srbina poduzetnika. Pala i ona na lovu - uvrede i podcjenjivanje sa svih strana. Bila sam u čudu. Koliko daleko od istine. Vani je tad od imovine imao mačku Pigo i prastari karavan. I mene da vjerujem u njega i njegove sulude ideje. Sve što danas imamo stekli smo ogromnim trudom zajedno', poručila je.

Više o Idi i Ivanu pogledajte u galeriji:

Instagram Ida Prester i Ivan Peševski zajedno su dobili dvoje djece