'Moja jedina želja je da zauvijek budeš vjerna Bogu, Svom Stvoritelju i Gospodaru života, da doživi i moje srce jednoga dana tvoje svjedočanstvo o Živomu Bogu, Spasitelju Isusu', napisala je Simona Mijoković ex Gotovac (39). Njezina najstarija kći Gabriela, koju je dobila iz braka s Antom Gotovcem, napunila je 18 godina. Ponosna majka Simona posvetila je divne riječi kćeri. 

Simona Mijoković
Facebook 

Neka ti je svaki korak čuvan u Milosti Božjoj. Neka te svaki korak vodi na usku stazu, stazu Spasenja prema Nebu. Voli te mama svim srcem i svom dušom. Sretan i blagoslovljen rođendan', istaknula je. Simona je rekla kako je imala 21 godinu kada je rodila prvo dijete u Petrovoj bolnici u Zagrebu. 

'Rodila sam prvim carskim rezom moju milošću Božjom darovanu prvorođenku - Gabrielu. Danas ujutro posebno sam na svetoj misi zahvaljivala na daru njenog života, na svakoj osobi koja je bila dio njenog života. Zahvaljivala na svakoj osobi koja me je dovela do Isusa, koji je ne samo spasio moj život, nego obnovio i ozdravio moje majčinstvo', zaključila je.  

Ante Gotovac je kći Gabrijelu Gotovac dobio u braku sa Simonom Gotovac
Facebook 

Inače, Simona je 2022. u tajnosti rodila svoje peto dijete, četvrto zajedničko sa suprugom Stanislavom. Otprije su imali sina Joshuu te kćeri Amaliju i Zvjezdanu. Za Stanislava se udala 2016., a žive u Linzu. Iz prijašnjeg braka s Antom Gotovcem ima kćer Gabrielu.

Više o Gabrieli pogledajte u galeriji:

Facebook Simona je Gabi dobila u braku s Antom Gotovcem