Simona Mijoković podijelila je snimku priloga iz showbizz emisije 'Red Carpet' na svom Facebook profilu pa posvetila objavu ženi po imenu Ružica, koja joj je tada na zagrebačkom Dolcu izrekla blagoslov.

'Kada sam živjela u najvećoj tami grijeha, bludu, nemoralu, ne crkvenom braku, bulimiji, zagovarala LGBT, čitala horoskope, išla hodžama, drogirala se... Jedna žena na placu Marije Dolac na Kaptolu kada smo snimali prilog za Red Carpet prišla mi je i izrekla blagoslov. Blagoslov koji mi do tada nikad nitko nije dao, ali koji je utjecao itekako na moj život. I nikada taj blagoslov neću zaboraviti', podijelila je.

Uz to, Simona se osvrnula i na brojne osude na društvenim mrežama te se prisjetila vlastitog, burnog životnog perioda kada  se često pojavljivala u medijima.

'Čitajući ovih dana mnoge statuse i komentare mnogih vjernika jako sam se rastužila, ali i zamislila . Naravno da svatko ima slobodu pisati na svom zidu Facebooka svoj stav, svoje mišljenje, to je sloboda svakako ali ne znači da smo u pravu i uvijek možemo pogriješiti. Osim u ljubavi. Danas mi je došlo u srcu: 'Simona da je ovaj fejs tako aktivan bio, i da su tako žarili statusi u doba one moje pjesme 'Lova, Lova' - ne bi ti 'duhovno živa' ostala od brojih osuda po statusima. A kamoli 'zaslužila' blagoslov', napisala je.

Simona Mijoković i Stanislav Mijoković
Davor Puklavec/PIXSELL 

Podsjetimo, Simona je prošle godine u tajnosti rodila svoje peto dijete, četvrto zajedničko sa suprugom Stanislavom. Otprije su imali sina Joshuu te kćeri Amaliju i Zvjezdanu. Za Stanislava se udala 2016., a žive u Linzu. Iz prijašnjeg braka s Antom Gotovcem ima kćer Gabrijelu.

Više Simoninih fotografija, pogledajte u galeriji:

Facebook Simona Mijoković proslavila deset godina otkako živi u vjeri