Bivša manekenka Simona Mijoković (nekada poznata po prezimenu Gotovac) gostovala je u emisiji 'Agape' na radiju Mir iz Međugorja. Otkrila je da je u mladosti tri puta u godinu dana imala abortus.

Simona Mijoković
Facebook 

Bilo je to prije veze s Antom Gotovcem, s kojim ima kćer Gabrijelu. Tada je hodala s jednim 'prikrivenim dilerom', a on ju je uvjeravao kako bi volio imati obitelj s njom.

Simona-Mijokovic-i-Ante-Gotovac.jpeg
Igor Kralj/PIXSELL 

Ona je u tom trenutku samo htjela pobjeći od pakla prostitucije. S njim je ostala trudna, a tek onda joj je priznao da je oženjen i poslao svog brata koji je sa Simonom otišao na abortus. Nakon toga je još dva put bila trudna i odlazila na abortus. 

Simona Mijoković proslavila deset godina otkako živi u vjeri
Željko LukuniĆ/PIXSELL 

'Imala sam u godinu dana tri abortusa i to je na meni ostavilo neizbrisiv trag', ispričala je Simona i rekla da su to bile žive rane, koje su sada iscijeljene nakon što je rodila sina Mihaela. 

Dodala je i kako je nakon abortusa bila u LGBT vezama.

Podsjećamo, u ožujku ove godine Simona je rodila peto dijete, a trudnoću je držala u tajnosti pa je sretna vijest mnoge iznenadila. Sin Michael imao je problema sa zdravljem i nosio je monitor od rođenja kako bi mu svakodnevno slušali srce i pluća.

Gdje je danas Simona Mijoković
Story arhiva 

'Usudila bi se napisati da sam možda spavala sve zajedno 24 sata u to vrijeme, u prijevodu skoro ništa ne spavam. Ali Gospodin daje snagu. Jučer sam imala predivan dan kod ginekologa, a već danas Gospodin je dan blagoslova umnožio i na pregledu u bolnici s Michaelom. Skinuli smo mu napokon 'monitorko' koji je nosio od dana rođenja. Svakodnevno smo mu slušali srčeko i disanje i promijenili 'stotinu' elektroda. I sve je prošlo, napisala je u svibnju Simona.

Gdje je danas Simona Mijoković
Facebook 

Michael je četvrto zajedničko dijete Simone i supruga Stanislava Mijokovića (57), a od ranije imaju sina Joshuu te kćeri Amaliju i Zvjezdanu. Simona se u svibnju 2016. godine udala za Stanislava koji radi u tvrtki koja se bavi prodajom, servisom i čišćenjem automobila. Žive u Linzu.

Simona Mijoković proslavila deset godina otkako živi u vjeri
Story arhiva 

Više o Simoni pogledajte u galeriji: 

Facebook Simona Mijoković proslavila deset godina otkako živi u vjeri