Nekadašnji igrač hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Rakitić (35) ove godine proslavio je 12 godina od prvog poljupca koji ga je spojio s Raquel Mauri (34).

Ivan Rakitić
Instagram 

O njoj svi imaju samo riječi hvale, a iako je gotovo uvijek imala tamno smeđu kosu po kojoj je bila prepoznatljiva, sada je promijenila imidž. Kosa joj je sada svjetlo smeđa, neki pišu da naginje ka narančastim tonovima, a ošišala je i šiške. 

Raquel Mauri
Instagram 

'Promjena izgleda za doček Božića i kraj godine. Sretni blagdani svima', napisala je. 

U komentarima su je pratitelji hvalili i pisali kako izgleda predivno. 

Raquel Mauri
Instagram 

'Nevjerojatno, blistaš!', 'Prezgodna si, Raquel', 'Super ti stoji, odlično izgledaš'... Neki su pisali kako je nisu prepoznali. 

Ivan Rakitić i Raquel Mauri u braku su od 2013. godine
Instagram 

Raquel i Ivan upoznali su se krajem siječnja 2011. godine. Ivan je tada počeo igrati za Sevillu gdje je upoznao ljubav svog života. Raquel je tamo radila u hotelskom baru, a Ivan se odmah u nju zaljubio. Svaki dan je dolazio ondje na kavu i sok samo da bi je vidio.

Ivan Rakitić i Raquel Mauri u braku su od 2013. godine
Instagram 

'Žena koja je radila u baru bila je prelijepa. Odmah sam si rekao da mi se sviđa ovaj grad. Nisam joj mogao reći ništa osim ‘bok’ jer nisam znao ni riječ španjolskog. Rekao sam bratu da ću oženiti tu ženu', ispričao je Rakitić.

Pozvao ju je na spoj najmanje 20 puta, a svaki put ga je odbila jer ju je bilo strah da će se, kao nogometaš, ubrzo odseliti. Ipak, na kraju je popustila i par se u konačnici vjenčao u tajnosti 2013. godine, a 2015. priredili su crkveno vjenčanje u Sevilli i po drugi puta izrekli sudbonosno ‘da’.

Ivan Rakitić i Raquel Mauri u braku su od 2013. godine
Instagram 

U srpnju 2013. rodila im se kći Althea, a u svibnju 2016. dobila je sestricu Adaru. Za lijepu Raquel vrijeme kao da je stalo jer se sve ove godine nije gotovo ništa promijenila.

Ivana njegove cure redovito bodre na tribinama i velika su mu podrška u njegovoj nogometnoj karijeri. 

Više fotografija predivnog bračnog para pogledajte u galeriji:

Instagram Ivan Rakitić i supruga Raquel Mauri su u braku od 2013.