Ivanu Rakitiću smiješi se još jedan trofej s momčadi Seville, nakon što su ostvarili plasman u finale Europske lige pobjedom nad talijanskim Juventusom.

Pobjedu je bivši hrvatski nogometni reprezentativac slavio na terenu s obitelji, suprugom Raquel i kćerima Altheom i Adarom, koje su ga cijelo vrijeme bodrile s tribina.

raquel mauri
Instagram 

No jedna fotografija slavlja izazvala je prilično burne reakcije na društvenim mrežama. Kako piše Mundo Deportivo, na fotografiji jedna od Rakitićevih kćeri nosi Louis Vuitton torbu, čija je vrijednost 1300 eura. Rakitićevi pratitelji smatraju da je potpuno neprimjereno da devetgodišnja djevojčica nosi torbu te vrijednosti.

'U svijetu ima djece koja nemaju što jesti, ovakvo ponašanje nije u redu', poručili su mu neki, dok su drugi glavnog krivca za ovu situaciju prepoznali u njegovoj supruzi Raquel, koja je ljubiteljica luksuznih brendova.

Inače, Rakitićev je otac Luka sanjao o nogometnoj karijeri te je svojevremeno igrao za juniorsku momčad Čelika i mladu reprezentaciju bivše države, no morao je odustati od nogometa i otići raditi u Švicarsku jer je obitelj bila jako siromašna.Njegove snove je zato ostvario sin kojemu život u Sevilli odlično stoji.

Instagram Sestre Irene i Raquel Mauri