Pjevačica Severina Vučković sa sinom Aleksandrom je na putovanju u Rim i Vatikan, a neke od zajedničkih fotografija odlučila je objaviti na Instagramu.

Nije trebalo dugo da njeni pratitelji, među kojima su i brojne poznate osobe s naše scene, primijete da je jedna stvar zajednička svim fotkama. Na niti jednoj se, naime, ne vidi Aleksandrovo lice.

Na jednoj je spustio glavu pa mu se vidi samo šilterica, a na svima ostalima je fotografiran s leđa.

'Ljubav mi je sve objasnila i ljubav je sve riješila...', napisala je Severina, no ubrzo su se ispod fotografije naredali komentari vezani uz zabranu da pokaže lice svog sina.

'Ovo je tako divno i tužno u isti tren. Zašto ti svog sina ne možeš slikati', napisala je Snježana Schillinger.

'Tužno je vidjeti da lice tvog djeteta mora biti pokriveno', dodala je druga pratiteljica, dok je treća istaknula: 'Bože, kakvi su to glupi zakoni da to tvoje prekrasno dijete uvijek mora sakrivati svoje lice.'

'Ovo je velika sramota da dijete mora skrivati svoje lice. Fujjj na zakon... A isto tako je dobro da dijete zna s kakvim vukovima se bori njegova majka. Respekt za Severinu koja je žrtva', 'Kad vidim da majka koja ga je nosila i rodila ima zabranu slikati se s vlastitim djetetom muka me uhati. Ali godine lete i vrlo brzo će mali itnit kapu i dignit glavu uz svoju mater' i 'Dokle će ovom djetetu trajati zabrana slikanja s njegovom mamom.. Pa ovo ne da je žalosno, nego preeestrašno!', još su neki od komentara.

'Nevjerojatno je koliko hrvatsko sudstvo maltretira ovo dijete, da se ne može normalno sa svojom mamom slikati', dodala je još jedna Severinina pratiteljica.

'Je li ovo pretužno, da jednoj majci brane da slika svoje dijete, ili da dijete mora okretati glavu dok se slika s majkom, dok isti ljudi koji majci brane slikati vlastito dijete razvlače ga po novinama. Pravdo, ima li te??', jedno je od pitanja koje se pojavilo.

Više Severininih fotografija pogledajte u galeriji!

Instagram, Story arhiva Severinina najbolja modna izdanja