Najpopularnija domaća pjevačica Severina je ovih dana proslavila svoj 51. rođendan koji je s prijateljima slavila u jednom poznatom zagrebačkom restoranu, a na društvenim je mrežama pokazala djelić atmosfere.

Nakon proslave se pohvalila i čestitkom koju nije očekivala, ali se oduševila kad ju je dobila.

Naime, Severini je rođendan čestitala holivudska glumica Sharon Stone.

‘Zdravo, ljepotice, čujem da ti je rođendan. Sretna sam što ti mogu čestitati i poslati lijepe želje. Osobito zato što znam da si napravila puno dobrih stvari, jer je tvoj rad prekrasan i jer si tako dobra. Nadam se da ćeš imati predivan, ispunjen, magičan rođendan, a nadam se da ćemo se u toku godine i osobno upoznati’, rekla je Sharon u videu.

Ajme Gospe blažena, ne znam kako sročiti nešto o Sharon Stone… koja mi pritom i čestita rođendan. Još samo da mi se Gospa ukaže… Što reći nego hvala divnoj, prepametnoj (IQ 154) i jakoj ženi, majci, glumici, ikoni i idolu generacija, koja je učinila toliko dobra za žene. Koja je i slikarica, a izdala je i knjigu u kojoj, između ostalog, progovara o svojoj borbi za dijete, koje je mogla viđati samo jednom mjesečno. Prejaku ženu možeš samo, i očigledno, pokušati uništiti tamo gdje je najranjivija. Drugo ne postoji gdje je možeš slomiti. Sharon Stone živi vječno’, napisala je Severina.

Kao što je i sama pjevačica spomenula, Severina i Sharon imaju jednu bolnu sličnost u životu- borbu za svoje dijete.

Cijeloj regiji dobro je poznat dugogodišnji rat između Severine i njenog bivšeg partnera Milana Popovića za skrbništvo nad zajedničkim sinom Aleksandrom koji još uvijek traje.

Severina je sad otkrila da je na njenoj rođendanskoj zabavi bio i Aleksandar koji je s mamom pozirao leđima okrenut kameri.

‘Moj život i moj rođendan svaki dan’, napisala je pjevačica uz fotografiju i dodala svoje uobičajene hashtagove s porukama ‘volim što se volimo’ i ‘ljubav se ljubavlju vraća’.

Tešku borbu za sina prošla je i Sharon koja je sina Roana Josepha dobila bivšim novinarom i urednikom Philom Bronsteinom za kojeg se udala na vrhuncu slave, a s kojim je u braku bila od 1998. do 2004.

Skrbništvo nad sinom izgubila je kad je dječaku bilo samo 8 godina, a tijekom suđenja navodilo se da je Sharon željela ubrizgavati botoks u stopala malenom Roanu da bi spriječila neugodan miris nogu.

To je saznanje sablaznilo javnost, kao i uništilo šanse da Sharon dobije puno skrbništvo nad svojim sinom. Roan je tako završio kod oca, a dugi niz godina majku jedva da je i viđao.

Sharon Stone sa sinom Roanom Josephom Bronsteinom
Profimedia 

Odnos Roana i Sharon od tada nije isti, no prošle godine su se zajedno pojavili u Cannesu na filmskom festivalu, pa se čini kako majka i sin rade na popravljaju svog odnosa.

Inače, Sharon nikada nije imala jednostavan i lak život. Iako je stekla bogatstvo i slavu, još od početka života nije joj sve išlo od ruke. Kad je bila malena djevojčica doživjela je teška seksualna zlostavljanja, a napastovao ju je vlastiti djed.

Osim toga, tijekom života je imala čak 9 spontanih pobačaja, a onda se suočila i s nizom ljubavnih brodoloma. 2001. je imala i težak moždani udar nakon kojeg su joj doktori rekli kako ima tek 5 posto šanse da preživi i bude funkcionalna osoba – tako je morala ponovno naučiti čitati, pisati, hodati i govoriti, a sve to vrijeme svoju je muku skrivala od javnosti.