Domaća pjevačica Severina Vučković već neko vrijeme uživa na egzotičnom putovanju na Maldivima. Od tamo na svom Instagramu objavljuje zavidne fotografije dok hvata preplanulu boju na visokim temperaturama, a upravo je tamo proslavila i 11. rođendan svog sina Aleksandra.

Tada je objavila njegov rijetki video. 'Sretan rođendan mom anđelu, mojoj najvećoj ljubavi, mom sinu. Sve što imam to si ti', napisala je Severina uz objavu, a u komentarima su se čestitkama pridružila brojna poznata lica.

Sada je objavila još jednu njihovu zajedničku fotografiju na kojoj su zajedno pozirali na pješčanoj plaži.

'Pancir na grudima', napisala je pjevačica uz fotografiju zagrljaja sa svojim mezimcem.

'Ništa na ovom svijetu nije vrjednije od majčine ljubavi', 'Prelijepa fotografija', 'Cijeli svijet u zagrljaj stane', 'Nema cijene za ovaj zagrljaj', glasili su samo neki od komentara pratitelja.

Inače, dok su Severina i Aleksandar odsutni, njegov otac Milan Popović snimljen je kako se u Zagrebu druži sa Severininim bivšim suprugom Igorom Kojićem, a fotografiju koju je objavio Index možete pogledati ovdje.

Bivši suparnici su ovog ljeta postali prijatelji, što je Story prvi doznao, a ratne sjekire su navodno zakopali nakon što se Milan s malim Aleksandrom pojavio na Igorovom rođendanu. Kad se za njihovo druženje saznalo, obojica su podijelili zajedničke fotografije na Instagramu, a čini se da se druženje nastavilo.

Više Severininih fotografija, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram, Story arhiva Severinina najbolja modna izdanja