Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić nedavno je sa svojom suprugom Raquel Mauri proslavio sedmu godišnjicu braka, a još uvijek su ludo zaljubljeni i to ne skrivaju.

Lijepa Raquel dobro je poznata javnosti, kao i njihova romantična ljubavna priča, a danas je izabranica našeg nogometaša proslavila svoj 33. rođendan.

Čestitkama se pohvalila na Instagramu, a tom joj je prilikom pozornost ukrala jedna od čestitarki. Naime, Raquel je objavila rođendansku čestitku koju joj je uputila njena šogorica, Rakitićeva sestra Nikol, a uz nju je priložila njihove zajedničke fotografije.

Ovo je jedna od rijetkih prilika da javnost može vidjeti zgodnu Nikol koja se sad preziva Lukić, nakon udaje za supruga Bojana Lukića.

Nikol Lukić je sestra Ivana Rakitića
Instagram 

Nikol je osam godina mlađa od 34-godišnjeg brata Ivana, a imaju i starijeg brata Dejana koji je od Ivana stariji četiri godine.

Samozatajna Nikol ne pojavljuje se u javnosti i o njoj se zna vrlo malo. Na Instagramu je prati 244 osobe, među kojima su, jasno, Ivan i Raquel, a u opisu profila, koji je zatvorila za javnost, stoji: 'Sitnice znače mnogo ako ih znaš cijeniti'.

Nikol Lukić je sestra Ivana Rakitića
Instagram 

Ranije je bila u vezi sa stanovitim Massimom, a povezivali su je i s nogometašem Alenom Halilovićem.

Nikol sa suprugom živi u Švicarskoj, a brata i šogoricu redovito posjećuje.