Prije nekoliko dana Simona Mijoković (ex Gotovac) gostovala je u emisiji 'Agape' na radiju Mir iz Međugorja i otkrila je da je u mladosti tri puta u godinu dana imala abortus. Sada je ispričala kako je upitala muža Stanislava treba li prestati govoriti o svojoj prošlosti.

Simona Mijoković je od 2016. u braku sa Stanislavom Mijokovićem
Facebook 

'On kaže: 'Ne, ma od kuda ti sada to. Sve dok postoji i jedna Simona koja živi i kao što si ti živjela, svjedoči, a to će ljubček uvijek biti', prepričala je Simona razgovor sa suprugom. Prisjetila se problema kojih je imala u djetinjstvu i rekla da je sa samo devet godina proživjela veliku traumu. 

Simona Mijoković
Facebook 

'Moja najveća životna rana bila je kada je mama ostavila tatu. Moja bajka sretnog života završila je kada me mama na neko vrijeme ostavila. Kasnije je mene i brata uzela iz Zagreba u Sloveniju tako da sam 4. razred osnovne škole išla na Breganu, a 5. počela u Brežicama. U školi sam se uključila u aktivnosti i bila sam odličan đak. Sve do jednog trenutka. Kada sam počela biti zlostavljana. Tada sam se počela povlačiti u sebe, a onda i do trenutka s 12 godina kada me jedan dečko prevario sa 'šetnjom ' i uzeo moju nevinost. Tada sam postala žena. Isti tren izgubila sam osjećaj za sve dobro i prestala se baviti sportom. Istog trena počela sam krasti mami cigarete i tražila društvo gdje ću moći sve zaboraviti', otkrila je Simona. 

Simona Mijoković
YouTube Simona Mijoković, Lova

Imala je velike rane zbog toga što je bila dijete rastavljenih roditelja. Sjeća se kako su se djevojčice iz njenog susjedstva igrale u parku i na njima se odražavala ta nevinost koju su Simoni oduzeli i s time se dugo borila. Samo je htjela biti voljena, ali uvijek bi naišla na krive osobe. Tako je vjerovala muškarcu kada je imala samo 17 godina. 

Simona Mijoković
Facebook 

'Vjerovala sam da želi obitelj sa mnom. I bila sam spremna roditi mu dijete. Ali opet sam bila prevarena. Lagao me i poslao na abortus. Nisam imala izbor, bila sam prisiljena. Nisam imala ničiju podršku samo svoje suze koje su oplakivale moje bebice. Nema veće boli od abortusa', rekla je Simona koja ja je zbog tog dečka tri puta u godinu dana abortirala. 

Nekadašnja manekenka otkrila je da je mladost provela u ovisnosti, na tabletama za spavanje i smirenje i to zato što ju je grijeh zbog pobačaja razdirao, budio po noći. Sada Simona ima petero djece, a za svoje trudnoće ističe kako su Božja čuda jer ih po ljudskom sudu nije zaslužila. 

Simona Mijoković proslavila deset godina otkako živi u vjeri
Story arhiva 

'Moje srce zna da moj Bog zna da sam ja željela moje bebice iz mladosti koje su ubijene. Moje srce ih je željelo', zaključila je. Inače, Simona je prošle godine u tajnosti rodila svoje peto dijete, četvrto zajedničko sa suprugom Stanislavom. Otprije su imali sina Joshuu te kćeri Amaliju i Zvjezdanu. Za Stanislava se udala 2016., a žive u Linzu. Iz prijašnjeg braka s Antom Gotovcem ima kćer Gabrijelu.

Više o Simoni pogledajte u galeriji:

Facebook Simona Mijoković proslavila deset godina otkako živi u vjeri