Nekadašnja manekenka Simona Mijoković (ex Gotovac) domaćoj javnosti poznata je po brojnim skandalima koji su je pratili u prošlosti, a onda se okrenula vjeri i pobožnom životu. Danas uživa u ljubavi sa suprugom Stanislavom za kojeg se udala u svibnju 2016. godine te je majka petero djece.

Sada je na svom Facebook profilu objavila fotografije sa sinom Michaelom kojemu je proslavila prvi rođendan.

'Moj ljubljeni Michael i naša prva godina. Svaka darovana mi trudnoća i dijete je neopisiv i nezaslužen dar koji sam primila. I nema dana, ne postoji taj dan da ne zahvaljujem na tom najljepšem daru za ženu- biti MAJKA.

O Michaelu i trudnoći s njim ispisani su najljepši redovi Božjeg milosrđa. S Michaelom su se iscjelile sve rane prošlosti, a srce je postalo borac za Nerođene! Za ŽIVOT. Ljubljeni moj sine, biti tvoja majka neopisiva je radost i dar. Gledati kako rasteš, slušati tvoje prve riječi, mirisati tvoju kosicu i nogice, ljubiti tvoje obraze, paziti na svaki tvoj korak, a od sveg' srca moliti za tebe i s tobom.

Simona Mijoković
Instagram 

Neopisiva je radost i dar. Otvorenost životu jest otvorenost milosti Božjoj. Neka ti je svaki korak blagoslovljen i svet prema nebu, ljubljeni sine moj. I neka zauvijek uz tebe na svakom, svakom koraku te čuva i prati uz tvog anđela čuvara tvoj i moj Sveti Arkanđeo Michael', napisala je Simona.

Više njezinih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Simona Mijoković