Nekadašnja manekenka Simona Mijoković (ex Gotovac) domaćoj javnosti poznata je po brojnim skandalima koji su je pratili u prošlosti, a onda se okrenula vjeri i pobožnom životu. Danas uživa u ljubavi sa suprugom Stanislavom za kojeg se udala u svibnju 2016. godine te je majka petero djece. 

Simona je sada u razgovoru za Večernjiu list otkrila kako je upoznala voljenog supruga.

Simona Mijoković o suprugu
Story arhiva 

'Upoznali smo se na Facebooku, gdje smo bili prijatelji. Imala sam želju poslati mu svoje svjedočanstvo, a on mi se nije javljao nekoliko dana i nisam bila sigurna zašto. On je tada bio u gužvi i radio je pa mi se i ispričao što mi nije odmah odgovorio na poruku. Tada mi je rekao da je ostao zadivljen mojim svjedočanstvom, a još se i rasplakao. On je vjernik oduvijek, od malih nogu. Odmalena su ga vodili u crkvu, bio je ministrant, mama mu je pjevala u crkvenom zboru i tako je odgajan', rekla je.

Simona za sebe kaže da je bila izgubljeno dijete Božje, a upravo ju je Gospodin spasio iz pakla ovisnosti i droga.

Simona Mijoković o suprugu
Facebook 

'Dvanaest godina sam čista od kokaina, nemorala, a Gospodin me ozdravio. Imala sam bulimiju, od koje sam bolovala četrnaest godina, pušila sam cigarete i bila poročna. Ostaviti to iza sebe nije bila moja snaga, već Božja milost. Petnaest godina, od svoje dvanaeste, živjela sam u teškom grijehu, svaki dan sam pušila travu, tražila sam kokain, heroin, ekstazi... Od malih nogu konstantno sam se drogirala, djetinjstvo mi je prošlo, a u moj život ušli su muškarci. Sve je to bio začarani krug nemorala u kojemu mi nitko nije pružio ruku, već sam sve dublje i dublje tonula u crnu rupu. Sve što je ljudima nemoguće, Bogu je moguće', rekla je sada.

Više fotografija Simone Mijoković pogledajte u galeriji:

Instagram Simona Mijoković