Nekadašnja manekenka Simona Mijoković (ex Gotovac) na društvenim mrežama često dijeli detalje iz svakodnevice. Najčešće se tiču vjere, a tako je bilo i ovoga puta. Otkrila je da je u više navrata dobila pitanja pratiteljica 'Kako prepoznati supruga?' te 'Kako moliti za supruga?'

Simona Mijoković otkrila kako moliti za muža
Davor Puklavec/PIXSELL 

Poručila je kako nije dosad pisala o toj temi, ali da se divi svim muškarcima koji u javnosti mole svake prve subote u mjesecu. Točnije, rekla je kako bi trebale otvoriti srce i oči upravo prve subote u mjesecu. 

'Koja je to milost! Koja je to veličina! Kada si svjestan da ćeš dobit poruge svijeta, klevete, progonstva samo zato jer si Kristov, zato jer si Marijin sin. Gospin ratnik, a oružje ti je sveta krunica! Koja Milost! Koji dar!', rekla je pa dodala:

'Otvorite srce za nakane koje mole Marijini vjerni sinovi i za takvog muža molite. Muža, budućeg oca vašeg djeteta/djece, koji će vjerno i ustrajno moliti za:

1. Za domovinu, mir i obraćenje hrvatskog naroda.
2. Za muškarce – da postanu duhovni autoriteti u obitelji koji će hrabro svjedočiti i prenositi katoličku vjeru.
3. Za život u predbračnoj čistoći, za čednost u odijevanju i ponašanju te za obnovu katoličkih brakova.
4. Za prestanak pobačaja i otvorenost bračnih parova životu.
5. Za autentične i beskompromisne crkvene pastire i nova duhovna zvanja.
6. Za duše u čistilištu'.

Simona Mijoković otkrila kako moliti za muža
Facebook 

Pojasnila je kako žele trebaju moliti i za budućeg muža kojem će Bog biti na prvom mjestu. Napominje da će, kada mu Bog bude na prvom mjestu, sve ostalo onda biti na pravome mjestu. 

'Molite za (budućeg) muža koji će držati Majku Mariju vjerno za ruku u molitvi svete krunice i njenu Svetu ruku ni po cijenu života nikada neće ispuštati! Molite za (budućeg) muža koji će iako prognan od svijeta moliti za svoje progonitelje ljubeći ih kao samog sebe. I moliti za njihovo obraćenje. Molite za (budućeg) muža koji će vjerno, ustrajno na slavu i hvalu Božju boriti se za spas duša i kojeg neće biti sram reći ‘Ja sam sin Majke Marije i dok god dišem svjedočit ću i raditi za Kraljevstvo Božje’. Molite za (budućeg) muža da ima milosrdno i pravedno srce, srce pronicljivo za Gospodina Isusa, muža kojeg ćete radosno i zahvalno čekati da dođe s molitve prve subote i reći ćete ponosno i zahvalno ovo je moj muž, djeco ovo je vaš tata, Ovo je Gospin sin! Evo, to je moja molitva za (budućeg) muža', završila je.

Simona Mijoković otkrila kako moliti za muža
Facebook 

Simona je nedavno otkrila da je mladost provela u ovisnosti, na tabletama za spavanje i smirenje i to zato što ju je grijeh zbog pobačaja razdirao, budio po noći. Sada Simona ima petero djece, a za svoje trudnoće ističe kako su Božja čuda jer ih po ljudskom sudu nije zaslužila.

'Moje srce zna da moj Bog zna da sam ja željela moje bebice iz mladosti koje su ubijene. Moje srce ih je željelo', zaključila je. Inače, Simona je 2022. u tajnosti rodila svoje peto dijete, četvrto zajedničko sa suprugom Stanislavom. Otprije su imali sina Joshuu te kćeri Amaliju i Zvjezdanu. Za Stanislava se udala 2016., a žive u Linzu. Iz prijašnjeg braka s Antom Gotovcem ima kćer Gabrijelu.

Više o Simoni pogledajte u galeriji:

Facebook Simona Mijoković proslavila deset godina otkako živi u vjeri