Slavni glumac prvi put u javnosti nakon što je napadnut u šetnji gradom: Sve je zgrozilo kako mu sada izgleda lice

Glumac se trenutačno oporavlja od napada.

Profimedia

Poznati glumac Steve Buscemi ovog ponedjeljka pojavio se u javnosti prvi put nakon što je napadnut u New Yorku. Ozljede na licu više su nego uočljive, a modrica ispod oka posljedica je strašnog napada. Glumac je danas bio na snimanju filma u New Yorku i razumljivo, izgledao je vrlo potišteno.

'Steve Buscemi napadnut je u središtu Manhattana, još jedna žrtva nasumičnog čina nasilja u gradu', rekao je njegov PR i dodao: "On je dobro i cijeni poruke podrške, iako je nevjerojatno tužan zbog svega to se dogodilo dok su šetali ulicama New Yorka.'

BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Slavni glumac šetao je Trećom avenijom 369 na istočnom Manhattanu kada je napadnut, priopćila je policija. Muškarac, koji je još u bijegu, prišao mu je i napao ga. Glumac je u napadu zadobio modrice, otekline na licu i krvarenje na lijevom oku, piše Žena.rs.

Policija je objavila snimak nadzorne kamere na kojem se vidi navodni napadač, piše Daily Mail.

'Vidio sam da je bio sa ženom, a onda sam kroz prozor vidio da se spotaknuo i pao unatrag. Odmah je ustao i potrčao u suprotnom smjeru. Nisam vidio tko ga je udario', rekao je radnik koji je bio u blizini za New York Post.

Profimedia 

Buscemi je i ranije bio žrtva napada. Godine 2001., dok je radio na filmu 'Domestic Disturbance' u Wilmingtonu, upleo se u tučnjavu u baru nakon što su se dvojica lokalnih muškaraca potukla s njegovim kolegom Vinceom Vaughnom i scenaristom Scottom Rosenbergom. Uboden je više puta, iznad oka, u čeljust, grlo i ruku. Pružena mu je pomoć u lokalnoj hitnoj pomoći i pušten kući.

'Situacija je mogla biti opasna po život', rekao je izvor za Entertainment Weekly. Glumac je kasnije zbog ozljeda imao plastičnu operaciju.