Baby Lasagna odlučio prekriti tetovažu: Evo kako izgleda njegov novi 'neobični' ukras na tijelu

Glazbenik je sada odlučio nadograditi staru tetovažu.

Instagram

Baby Lasagna možda nije osvojio 1. mjesto na Eurosongu, ali zato je osvojio srca Hrvata i fanova diljem svijeta.

Marko se trenutno uživa u svojoj slavi, a između pauza od proba za nadolazeće koncerte, uspio je napraviti novu tetovažu.

Trenutno najpopularniji hrvatski glazbenik odlučio se tetovirati u jednom riječkom studiju, a fotografije cijelog procesa objavio je njegov tattoo majstor Lukas Ferenčić.

'Bilo je zadovoljstvo imati ovog cool tipa danas u studiju. Hvala Baby Lasagna na povjerenju', napisao je umjetnik i pokazao finalni rezultat.

Instagram 

Inače, tehnika koju je tattoo artist koristio zove se blackout, a s njom je Marko prekrio staru tetovažu koju je imao na podlaktici desne ruke.

Podsjetimo, Baby Lasagna je nakon fantastičnog 2. mjesta na Eurosongu, na kojem je ostvario najbolji rezultat Hrvatske u povijesti tog natjecanja, najavio svoj samostalni koncert.

U svega četiri i pol minute rasprodao je prvi koncert na Šalati 12. rujna u Zagrebu, a onda je poslijepodne otvoren i novi datum - 13. rujna.

Eurovision 

Ulaznice su se mogle kupiti od 16 sati, ali scenarij je bio isti. Svega nekoliko minuta nakon što su karte puštene u prodaju, više ih nije bilo. Zbog te velike potražnje, Marko se obratio putem svog Instagrama i najavio i treći show, 14. rujna.