Vlada je odlučila za uspjeh Marka Purišića na Euroviziji zbog ogromne reklame i sjajnog rezultata koji je doprinijeo promidžbi Hrvatske, glazbeniku dati 50.000 eura.'

'Zahvaljujem Hrvatskoj vladi na novčanoj nagradi u iznosu od 50.000€. Ipak, te novce ja ne mogu prihvatiti', započeo je glazbenik svoju objavu i nastavio:

Baby Lasagna.
Instagram 

'Mogao bih navesti mnogo razloga zašto, ali prvi, najbitniji I dovoljni je što postoji puno drugih pojedinaca I organizacija kojima će ti novci daleko više pomoći.
Ovim putem molim gospodina Plenkovića da u moje ime, te ime hrvatske vlade donira 25.000€ zavodu za pedijatrijsku onkologiju I hematologiju s dnevnom bolnicom "Mladen Ćepulić". Nadalje, ostalih 25.000€ volio bih donirati zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju I transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC Zagreb. Hvala', napisao je Marko na svom Instagram profilu.

Baby Lasagna
Tik Tok 

Podsjetimo, Baby Lasagna je nakon fantastičnog 2. mjesta na Eurosongu, na kojem je ostvario najbolji rezultat Hrvatske u povijesti tog natjecanja, najavio svoj samostalni koncert.

U svega četiri i pol minute rasprodao je prvi koncert na Šalati 12. rujna u Zagrebu, a onda je poslijepodne otvoren i novi datum - 13. rujna.

Baby Lasagna
Eurovision 

Ulaznice su se mogle kupiti od 16 sati, ali scenarij je bio isti. Svega nekoliko minuta nakon što su karte puštene u prodaju, više ih nije bilo. Zbog te velike potražnje, Marko se obratio putem svog Instagrama i najavio i treći show, 14. rujna.