'Rodila je, ali ipak...': Gledateljica 'Dobro jutro, Hrvatska' iskritizirala Doris Pinčić zbog jedne stvari

Mnogi obožavatelji joj zbog toga nerijetko poručuju da im nedostaje na malim ekranima.

HRT Screenshot

Doris Pinčić Guberović nedavno se vratila na male ekrane nakon osam mjeseci stanke, a ovog petka oduševila je gledatelje HRT-ove emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' kada se zajedno s Mirkom Fodorom pojavila u voditeljskoj ulozi.

Otkad se vratila s porodiljnog dopusta, Doris nešto rjeđe vodi emisije, a mnogi obožavatelji joj zbog toga nerijetko poručuju da im nedostaje.

'Moji omiljeni voditelji', 'Dobro nam došla Doris Pinčić', 'Doris najboljaaa!', 'Lijepo vas je vidjeti', samo su neki od komentara gledatelja ispod objave.

Ipak, jedna gledateljica ovom prigodom odlučila je uputiti kritiku omiljenoj voditeljici: 'Rijetko viđamo Doris, a gledatelji je vole, rodila je, ali može ipak češće raditi i Maja je rodila, a brzo se vratila.'

Doris je u rujnu prošle godine rodila svoje treće dijete, kćerkicu Divnu, i to samo dan nakon što je proslavila 35. rođendan. Dok je bila na porodiljnom dopustu, Doris je uživala u majčinskim brigama, a kada bi pronašla malo vremena za sebe, često bi planinarila u šumi i kuhala.

Facebook (@Dobro jutro, Hrvatska) 

Podsjećamo, ranije ovog mjeseca vodila emisiju s kolegom Vickom Dragojevićem, a mnoge je tada oduševila njena zavidna linija koju je ostvarila osam mjeseci nakon poroda. Naime, Doris se pojavila u ležernoj kombinaciji prugaste košulje i tamnih traperica, koje su istaknule njenu vitku figuru.

Kako njena kombinacija ne bi bila preležerna za taj tip emisije, glumica i voditeljica u kombinaciju je ubacila par crvenih salonki.

Više fotografija pogledajte u galeriji: