'Moja kosa prošla je svašta', započela je Doris Pinčić Guberović (35) objavu na društvenim mrežama. Nakon što je osam mjeseci gledatelji nisu vidjeli u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' jer je bila na porodiljnom, Doris se vratila na male ekrane. To su s oduševljenjem dočekali mnogi. 

Doris Pinčić
Story 

'Napokon', 'Predivna Doris, uvijek uljepša dan', 'Prelijepa žena', nizali su se komplimenti. 

Voditeljica je sada prisjetila što je sve prošla njezina kosa. 

'Od 200 ekstenzija u glavi za seriju, preko kućnog farbanja ponekad (eksperimentiranja bolje reći), kovrčanje, više puta u danu, feniranje na raznim snimanjima do tri trudnoće koje su ostavile potpis također', rekla je pa dodala: 

Doris Pinčić Guberović u jacuzziju.
Promo fotografije/ Therme Laško 

'A i godine su donijele i sve više sijedih polako...'

U videu koji je objavila uz opis se vide brojne frizure koje je Doris mijenjala kroz godine. Imala je i dugu smeđu kosu, pa kratku, svjetlosmeđu, s pramenovima... Oko jednoga su njezini pratitelji složni - uvijek je izgledala savršeno.

Doris Pinčić Guberović
promo 

Doris uživa u majčinstvu, u rujnu je rodila treće dijete, djevojčicu koja se zove Divna, kako je Story ekskluzivno objavio. To je prvo dijete koje je dobila u braku s Davorom Guberovićem, a iz prošlog braka s Borisom Rogoznicom ima sina Donata i kćer Gitu. I Davor iz prošlog braka ima dvoje djece.

Kako se Doris mijenjala pogledajte u galeriji: 

Story Kako se Doris Pinčić mijenjala kroz godine