Doris Pinčić nikad vitkiju liniju nakon poroda 'duguje' ovim namirnicama: Pokazala je primjer svog jelovnika

Podijelila je svoje gastro favorite.

Facebook (@Dobro jutro, Hrvatska)

Nije tajna da omiljena voditeljica Doris Pinčić Guberović voli kuhati, a nerijetko sa svojim obožavateljima na Instagramu podijeli razne recepte, kao i fotografije jela koje je pripremila. Tako je bilo i ovoga puta kada je podijelila primjer svog ručka. Name, Doris je pripremila paštu od kvinoje s malo piletine, šparoga, pesta i mladog luka.

Doris se nedavno vratila na posao nakon osam mjeseci porodiljnog dopusta i mnogi su primijetili da izgleda bolje nego ikada. Za to je zaslužna upravo njezina pravilna prehrana, planinarenje i zdravi način života.

HRT 

Inače, Doris je u trudnoći bila vjerna pripremanju ljetnih salata čija je baza povrće, a otkrila je i da ne može zamisliti život bez jedne namirnice: kvinoje.

'Iako se kvinoja smatra novom hranom, kod mene se itekako udomaćila. Često ju koristim u pripremi jednostavne, bogate i zasitne ljetne salate. Baza je kvinoja, a onda preko nje stavila sam svu salatu i povrće koje sam pronašla u hladnjaku', napisala je jednom prilikom.

Shutterstock 

Što se tiče doručka, Doris najčešće započinje dan sa zobenim pahuljicama, jogurtom i pekmezom. Još neki od prehrambenih favorita lijepe voditeljce su i quiche s medvjeđim lukom, juha od koprive i batata, ali i kelj pita.

Kako Doris izgleda na poslu nakon poroda pogledajte u galeriji: