Na hrvatskom vjenčanju godine djeca nisu dobrodošla: To je samo jedno od brojnih pravila koja mladenci traže od gostiju

Rod Stewart se pojavio sa suprugom Penny Lancaster i djecom.

Instagram

Nicole Artukovich, Amerikanka hrvatskih korijena, danas se udaje za sina mega popularnog rock pjevača Roda Stewarta, Liama. Uzvanici su se već okupili u Dubrovniku, a među njima je upravo i kultni pjevač.

Rod Stewart se pojavio sa suprugom Penny Lancaster, a na prijemu se družio s bivšom suprugom Rachel Hunter i njenom sestrom Jacqui Hunter, kao i sa svojom djecom Renee Stewart i Ruby Stewart. Odjenuo je bijeli blejzer i crne hlače, dok je ostatak ekipe bio poprilično ležerno odjeven.

Matija Habljak PIXSELL 

Mladenci će svoje zavjete izreći pred Bogom u raskošnoj baroknoj crkvi na Jezuitima. Nakon crkvenog obreda s uzvanicima će se popeti na tvrđavu Lovrjenac gdje je do dva sata u noći planirana zabava.

Par je povodom svog velikog dana napravio web stranicu sa svim podacima koji se tiču njihovog glamuroznog vjenčanja.

'Dress code na svadbenoj ceremoniji i zabavi je formalan, no preporučujemo vam da ne izaberete stiletto pete s obzirom na to da je pod u Dubrovniku sačinjen od kamenih blokova, pa ovaj vid obuće može biti nespretan i opasan po vas', stoji na stranici.

Instagram 

Jedno od zanimljivih pravila je i da je ceremonija previđena samo za odrasle, što znači da nisu smjeli povesti svoju djecu na vjenčanje. Na stranici postoji i popis poklona koji bi par volio dobiti, a među njima se ističu razni uređaji za kuću, darovni bonovi, ali i štednja za bračno putovanje.

'Volimo vašu djecu, ali smo donijeli odluku da će vjenčanje i svadbeni događaji biti namijenjeni samo za odrasle. Ako niste primili pozivnicu za svoju djecu i želite ih povesti, molimo vas da na vrijeme dogovorite tko će ih čuvati. Hvala na razumijevanju', istaknuli su mladenci.

Više fotografija para pogledajte u galeriji: