Ona i Dominik čuvali su to daleko od očiju javnosti: Uoči Europskog prvenstva Helena Livaković objavila veliku vijest

Počelo je prije pola godine, a sad se konačno mogu pohvaliti.

Instagram

Prije pola godine jedini vlasnici The Garden Loungea, poznatog bara na zadarskom Muraju, postali su Dominik Livaković i njegova supruga Helena Livaković. Potvrdio je to tada bivši vlasnik bara Nick Colgan, nekadašnji studijski menadžer grupe UB40.

Colgan je pokrenuo popularni The Garden festival u Petrčanima, a potom se sa suprugom Charlotte i djecom preselio u Zadar i otvorio The Garden Lounge na mjestu bivše terase hotela Beograd.

The Gardenu je bila potrebna temeljita obnova, a Helena je sad pokazala rezultate, pogledajte ih u galeriji:

Inače, Dominik Livaković i Helena Matić sudbonosno da izgovorili su prije točno dvije godine u zadarskoj katedrali svete Stošije, romaničkoj trobrodnoj građevini iz koje su se u pratnji svojih gostiju zaputili u obližnji luksuzni resort Falkensteiner. Prije samog obreda, okupljanje uzvanika bilo je zakazano u rano poslijepodne upravo u The Garden Loungeu, tako da postoji emotivna povezanost s tim ugostiteljskim objektom.

Livaković je na svadbu stigao u crnom odjelu kojeg je upotpunio s crnom leptir mašnom i lakiranim cipelama. Mlada je zablistala u jednostavnoj bijeloj vjenčanici, a svoje duge smeđe uvojke pustila je da slobodno padaju.

Mladence i njihove goste zabavljali su Petar Grašo i Saša Matić, dvojica izvođača koji spadaju među najpopularnije na ovim prostorima.

Nogometaš i njegova ljepša polovica, koju su domaći mediji tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine prozvali ‘hrvatskom Meghan Markle’, u vezi su od ljeta 2017.